Q Ball (2019)

Q Ball (2019) online subtitrat este un documentar care explorează echipa de baschet din San Quentin Prison – coechipieri și deținuți de la “Q” – pe parcursul călătoriei lor de reabilitare și posibilă răscumpărare.

Q Ball (2019) Online


Regia: Michael Tolajian
Actori: Anthony Ammons, Lenny Costa, Rafael Cuevas
An: 2019
Gen: Documentare
IMDB: 5.9


Q Ball (2019) Online


Trailer


Review Q Ball (2019)

Michael Tolajian, directorul Q Ball – un film care cronicizează o echipă de baschet formată din deținuți la închisoarea San Quentin din California – are un talent pentru a produce proiecte care se angajează, distrează și oferă o perspectivă diferită asupra situației oamenilor și a situațiilor reale care sunt contrar multor stereotipuri care sunt predominante în societate.

Tolajian din Q Ball, care a obținut o diplomă de licență în economie de la Universitatea Cornell, a început să urmeze o altă cale în viață înainte de a intra în școala de film la Universitatea Southern California. Potrivit lui Tolajian, el a fost întotdeauna atras de partea creatoare, dar tatăl său, care era foarte practic și a crescut în timpul Marii Depresiuni, la încurajat să obțină o diplomă care să-l ajute să aterizeze o treabă bună.

“Am vrut întotdeauna să intru într-o carieră creativă, dar tatăl meu a fost ca:” Da, poți să te uiți în asta, dar trebuie să pui mâncare pe masă și să plătești facturile “, spune el.

In timp ce soarta ar fi avut-o, Tolajian a ocolit banii investitiilor pe Wall Street si a aterizat un loc de munca de 16.000 de dolari pe an, in calitate de asistent de productie al NBA, unde a lucrat pe profile pentru unii dintre cei mai buni jucatori ai baschetului.

Acum câțiva ani, cariera aclamată a lui Tolajian din 2019 subtitrat in romana ia oferit ocazia de a-și combina creativitatea cu iubirea sa pentru sport. Unele dintre lucrările sale cele mai recente includ seria Pac-12 Network “The Drive”, care cronică anotimpul sportiv al școlilor membre Pac-12.

Seria în profunzime urmărește succesul, eșecul, triumfurile și răsturnările sportivilor și antrenorilor în timp ce se pregătesc pentru jocuri, joc / antrenor în jocuri și consecințele câștigurilor și pierderilor atât pe teren cât și pe teren.