Pyewacket (2017)

O adolescentă frustrată, agresivă, trezește ceva în pădure, când face un ritual ocult pentru a evoca o vrăjitoare ca să o ucidă pe mama ei. Nicole Muñoz este excelentă în scenele ei dramatice cu mama ei, jucată de Laurie Holden. Similar cu Backcountry, dacă ați elimina elementele de groază, ar exista în continuare o dramăconvingătoare centrata pe o relație de suferință dintre mamă și fiică.

Cu toate acestea, finalul Pyewacket a fost putin grabit. În timp ce am reușit să înțeleg ce se întâmplă, am simțit că am nevoie de încă 10 minute de scenariu cu personajele, vorbind despre ce s-a intamplat. În același timp, este, de asemenea, important să încheiem un film de groază la înălțimea tensiunii sau dramei, deci, probabil, la a doua vizionare, acest film nu va fi la fel de important. Există, de asemenea, un clișeu dezamăgitor, când o scenă înfricoșătoare ajunge să fie o glumă.

Eu admir felul în care MacDonald filmeaza scenariul. El pare să înțeleagă că, cu un film de groază; este vorba de a surprinde publicul și nu neaparat de un zgomot puternic care sa te sperie.


Regia: Adam MacDonald
Actori: Nicole Muñoz, Laurie Holden, Chloe Rose
2017
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.8


Pyewacket (2017) Online Subtitrat