Pyaar Ishq Aur Mohabbat (2001)

Pyaar Ishq Aur Mohabbat (2001) Film Online Subtitrat


Regia: Rajiv Rai
Actori: Arjun Rampal, Kirti Reddy, Sunil Shetty
An: 2001
Gen: Drama, Indiene, Muzicale, Romantice
IMDB: 4.0


Pyaar Ishq Aur Mohabbat Partea 1:

Pyaar Ishq Aur Mohabbat Partea 2:


Sinopsis Pyaar Ishq Aur Mohabbat

Pyar Ishq Aur Mohabbat (2001) este un film flop pe care l-am văzut în teatru cu soția mea (în cinema Aakash Kota) pe 05.08.2001. Ea nu este deloc nici un film mare, dar mi-a plăcut. Acest film a lovit o coardă în inima mea cu apelul său romantic și emoțional și în ciuda defectelor, am găsit-o destul de distractiv.

Pyar Ishq Aur Mohabbat sunt cele trei cuvinte care conțin același înțeles, adică iubire. Este o poveste de dragoste de natură diferită, în care o fată este iubit de trei bărbați diferiți. Fata asta este Isha (Kirti Reddy), care primește bursă pentru a merge în Scoția pentru învățământul superior în linia de medicament, dar omul de afaceri care sponsorizează bursă este lovit de farmecele ei și devine dispus să se căsătorească cu ea. El este Yash Sabbarwal (Sunil Shetty).

Isha refuză propunerea lui. Cu toate acestea ea acceptă bursa și se mută în Scoția să trăiască împreună cu prietenul tatălui ei – Lordul Inder Bhardwaaj (Dalip Tahil), soția lui (Priya Tendulkar) și fiul lor – Taaj (Aftaab Shivdaasaani), care este un funcționar bancar. Acolo ea se întâmplă să se întâlnească Dr. Aalam (Raza Muraad) și fiica sa – Rubeena (Isha Koppikar) devine prietenul ei. Taaj devine, de asemenea, bun prieten Isha lui și începe să o iubească în inima lui.

Aici, în India, Yash da peste un tânăr inteligent și ambițios – Gaurav Saxena (Arjun Raampaal), care este un model part-time. Yash îl face de acord să lucreze pentru el, pentru o onorarii generoase cu cesiunea fiind aceea de a face o cale din inima lui Isha la inima lui Yash. Gaurav De asemenea, se mută în Scoția, acordând nici o atenție la sfatul prietenului său sincer și bine-wisher – Maaya (Monica Bedi).