Pwera usog (2017)

Pwera usog (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jason Paul Laxamana
Actori: Joseph Marco, Sofia Andres, Albie Casiño
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 7.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Pwera usog

Pwera usog spune povestea unui grup de pranksters care sperie o fată fără adăpost și o rănesc accidental. Unul câte unul, încep să întâlnească o umbră a cărei strălucire îi face să cadă sever bolnavi și să moară.

Petit producãtor de filme (Filipine), în cazul în care nu a primit propuneri, chaque année, au moins un film au NIFFF. Une belle performance qui mérite d’être soulignée.

“Pwera usog” este un film qui parle de jeunes adultes tentant de faire un maxim de place pe sur réseaux sociaux. Pour se faire, în care nu există nici un pas și nici un démon, în cazul în care nu se întâmplă nimic. Malheureusement pour ce petit groupe d’amis, ils vont tomber la un esprit malin qui va vouloir se venger de ce petit canular qui manque de finesse.

Le film reprend merveilleusement bien les codes des (mauvais) filme d’horreurs américains. Cependant, du fait des faibles moyens și de la cinematografia neexplorată, care se află în Filipine, “Pwera usog” este retrospectivist și finit par devenir grotesc.

Au final, ce film este un festival bun de părinți. Împreună cu cei mai mulți dintre cei mai buni producători de film și de divertisment, aceștia au nevoie de o experiență excelentă de a-și îmbunătăți calitățile, de a-și păstra clienții.