Putere absoluta – Absolute Power (1997)

Putere absoluta – Absolute Power (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Clint Eastwood
Actori: Clint Eastwood, Gene Hackman, Ed Harris
An: 1997
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Putere absoluta – Absolute Power

Clint Eastwood este un spargator profesionist care e pe cale sa dea lovitura vietii. Tinta: o resedinta a insusi Presedintelui Americii. Luther Whitney, personajul interpretat de Clint Eastwood. Pandeste momentul cand presedintele (Gene Hackman) pleaca de acasa. Batranul vulpoi nu apuca sa-si umple buzunarele pentru ca Presedintele se intoarce inopinat impreuna cu o amanta.

Jocurile erotice ale celor doi se termina tragic, pentru ca presedintele, alcoolizat peste masura. Nu-si poate infrana morbidele fantezii sexuale si aventura sfarseste cu moartea celei mai invidiate amante din America. Crima nu trebuie aflata niciodata. Pentru ca stie prea multe. Serviciile secrete vor sa-l reduca la tacere pe Luther … pentru totdeauna.

Luther Whitney se va lupta de unul singur cu o retea intreaga de agenti si killeri tocmiti de Casa Alba si va incerca sa scoata la iveala crima presedintelui.

Un film despre puterea absoluta care corupe si ucide. Un film despre un presedinte pentru care o crima nu inseamna mare lucru. Film despre un talhar mai onest si mai uman decat cel mai puternic om de pe planeta.