Puşcaşi marini – Jarhead (2005)

Puşcaşi marini – Jarhead (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Sam Mendes
Actori: Brian Geraghty, Damion Poitier, Kevin Foster, Craig Coyne, Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard
Anul: 2005
Gen: Biografie, Drama, Razboi
Durata: 125 minute
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<5-W2QGZTsUE/Jarhead.2005.BDRip.x264.AC3.RoSubbed-playSD.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Puşcaşi marini – Jarhead

“Ca marea majoritate a Puscasilor Marini, uram Corpul Puscasilor Marini, uram faptul ca sunt Puscas Marin pentru ca mai presus de orice imi doream sa fiu pe lumea asta. Inteligent, faimos, sexy, beat, renumit, singur, faimos, inteligent, cunoscut, inteles, iubit, uitat, beat, faimos, inteligent, sexy. Dar mai presus de toate acestea, eram Puscas Marin.” – Anthony Swofford, Jarhead

In vara anului 1990, Anthony Swofford, un tanar de 20 de ani inrolat in generatia a treia, a fost trimis in desertul Arabiei Saudite pentru a lupta in Razboiul din Golf.

In 2003, memoriile lui din acea perioada din acele locuri au devenit cea mai bine vanduta carte, Jarhead, nume cu care se alinta Puscasii Marini intre ei. Swoffors a scris cu acea urgenta, promtitudine, onestitate si umor ce ar putea veni doar din partea unei persoane care a trait acea experienta. Cartea lui Swofford a stationat noua saptamani in topul The New York Times al celor mai bine vandute carti si a fost considerata acelasi gen de publicatie ca si “unele memorii…clasice ale Razboiului din Golful Persic din 1991, devenind una dintre cele mai bune carti scrise despre viata militara. Un fragment salbatic familiar pentru milioane de tineri, dar foarte rar atat de bine relatat.”

Aceasta este povestea neslefuita venita direct din gura acelui copil de 20 de ani, poveste despre un razboi total diferit de cel despre care se vorbea prin ziare si peste tot in rest. Acesta era razboiul real, cu sonde de ulei arzande spre cerul noptii. Ca niste comete care au cazut pe pamant; recruti scandalagii si prafuiti. Veseli si totusi terifiati de faptul ca in orice moment, de dupa urmatorul deal.