Pup Star World Tour (2018)

PUP STAR se întoarce, cu un film nou Pup Star World Tour (2018) care ia câinii cântând populare în călătoria în jurul lumii, unde Tiny și prietenii își găsesc melodii noi și întâlnesc cântăreți de câine noi, care dovedesc că muzica este într-adevăr limba universală.

Urmează personajul principal Tiny; un terrier de mini-foi; câștigătorul emisiunii TV reality-show Pup Star; în rolul ei nou în rolul de judecător în căutarea celui mai bun star de pui din lume. Multe personaje din cele două filme anterioare s-au întors și; deși ar fi util să cunoaștem povestea din acele filme; filmul ar trebui să angajeze noi audiențe care sunt fani ai câinilor vorbitori și a exploatărilor lor.

Ticăloșii de canon bătrâni și complicele lor umani se ridică la trucuri noi; în timp ce caută atât războiul; cât și răzbunarea. Acțiunea în desene animate include crăpări; prăbușiri; curele de câine; câini izolați într-o instalație de corecție canin; chases și mai multe șocuri electrice livrate (comic; deși încă mai pot provoca o ciocnire) atît câinilor; cît și omului. Pe măsură ce puii călătoresc în jurul lumii; audiențele se pot aștepta la câini cu atribute culturale exagerate distincte – dialecte; costume; muzică. Sunt comice și nu sunt menite să ofenseze.


Regia: Robert Vince
Actori: Kaitlyn Maher, Brian Hull, David DeLuise
An: 2018
Gen: Comedie, Familie, Muzicale
IMDB: 5.8


Pup Star World Tour (2018) Online Subtitrat