Pup Star Better 2Gether (2017)

Pup Star Better 2Gether (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Vince
Actori: Obba Babatundé, Lombardo Boyar, Molly Burnett
An: 2017
Gen: Familie
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<1hvqQ7M1E2k/pup.star.better.2gether.2017.web.x264-strife.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Pup Star Better 2Gether

Noul sezon al francizei continuă cu povestea unui mic adolescent Yorkie, care, după ce a câștigat concursul de cântece TV “Pup Star”, a fost lansat dintr-o dată într-o aventură când a fost înlocuită de o stradă Yorkie, Scrappy și cele două schimburi de viață trăiesc într-o poveste plină de câini, pește-în-apă, care în cele din urmă demonstrează că viața este cu adevărat “mai bună împreună”.

Air Bud Entertainment a făcut-o din nou și a creat un film de familie plin de distracție, cu această continuare continuă a Star Pup. Îmi place filmul pentru că povestea are o aventură distractivă și introduce, de asemenea, o mulțime de personaje noi, inclusiv disco câine Shampoo, perfect pal P.U.P. (Mackenzie Sol) și “Kitty Purry” (Madison Pettis) “catankerous”.

Povestea începe când Roland (Jed Rees) și Bark (George Newbern) răpesc Tiny (Kaitlyn Maher); sau ar trebui să spun dognap. Scrappy (Kaitlyn Maher) este pus în locul lui Tiny pentru finala Pup Star, pentru că Bark vrea să se răzbune pe Tiny. Scena mea preferată este disco-ul lui Shampoo! Este hilar, pentru că este destul de neobișnuit să vezi câinii dansând. Wow! El alunecă în jur și se rotește la pământ ca un spinner. Următoarea scenă preferată este în aleea de pisici a lui Kitty Purry. Când Roland intră, hainele sale sunt în stare perfectă, dar când iese, toată tinuta este în bucăți.