Punctul limita – Point of No Return (1993)

Punctul limita – Point of No Return (1993) Film Online Subtitrat


Regia: John Badham
Actori: Bridget Fonda, Gabriel Byrne, Dermot Mulroney
An: 1993
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Punctul limita – Point of No Return

Point of No Return este un remake dupa faimosul film frantuzesc Nikita. De aceasta data, personajul principal feminin, Maggie este interpretat de Bridget Fonda. Pentru faptul ca, sub influenta drogurilor, Maggie a ucis cu sange rege un ofiter de politie ea este condamnata la moarte. Exista insa o persoana care se ofera sa-i salveze viata daca va accepta sa devina asasin guvernamental sub acoperire.

Maggie accepta propunerea lui Bob (Gabriel Byrne) si incepe sa se antreneze. Sub un nume nou, Claudia ia lectii de arte martiale, tras cu arma, lectii de folosire a explozibilului sau chiar de comportament in societate, toate sub tutela Amandei (Anne Bancroft). Claudia este repede transformata intr-o persoana sofisticata, deosebit de abila in manuirea oricarui tip de armament, dupa care este trimisa in California.

Aici trebuie sa se ocupe de o serie de asasinate, printre care si o lovitura de proportii intr-un mare restaurant precum. Si de amplasarea unei bombe intr-un hotel. In momentul in care unul dintre asasinatele puse la cale. Este pe cale sa se sfarseasca foarte prost, Claudia se alege cu un partener. Victor (Harvey Kaitel), insarcinat s-o supravegheze indeaproape pe fata, dar… nu numai.