Pulled to Hell (2019)

Charles și Kyle din filmul Pulled to Hell (2019) online subtitrat sunt trei anchetatori particulari care se specializează în cazuri de persoane dispărute. Mickey și echipa ei ajung într-o situatie mai mare decat se asteptau, atunci când traversează drumurile cu un ucigaș în serie care are trei animale foarte urâte care au un gust pentru carnea umană. Echipa trebuie să facă ceea ce poate să rămână în viață și să salveze următoarea pradă a ucigașului înainte de a fi târziu.

Pulled to Hell (2019) Online


Regia: James Ryan Gary
Actori: Toochukwu T.C. Anyachonkeya, Dina B., Andrew Beachum
An: 2019
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 2.4


Pulled to Hell (2019) Online


Trailer


Review Pulled to Hell (2019)

Pulled, denumită inițial Pulled to Hell, se axează pe o echipă de anchetatori particulari care călătoresc în străinătate în căutarea unui ucigaș care face mese pe oameni pentru fiarele lor obsedate de carne. Cu nimic mai departe decât viziunile vii ale mamei sale “, Mickey (Williams) se străduiește să-i salveze pe cei care i-au fost aduse prin intervenție divină.

Cu ajutorul echipei sale de prieteni, precum și a lui Tina (Bobo), Mickey încearcă să descopere acest părinte diabolic, care pare a fi un pas să transforme pe toată lumea într-un entrée pentru creaturile sale cruzătoare, înainte de a fi prea târziu.

Filmul Pulled to Hell începe ca o călătorie distractivă de groază, care înfruntă cu promisiune, dar, din nefericire, nu mai este mult timp înainte ca acesta să moară mai mult într-o sală de ardere lentă, cu puțină plată. Intro-ul poate da spectatorilor impresia că acest film va fi umplut cu violență și gore, dar speranțele vor fi zdrobite de acțiunea redusă și de efectele speciale însoțitoare.

Aceasta nu înseamnă că nici unul dintre aceste elemente nu a fost în mod flagrant înșelat, în sine, ci mai degrabă nu a fost împins la întregul lor potențial.

Lipsa performanțelor stelare și acțiunile în ascensiune, dialogul insipid, secvențele forțate de luptă, un antagonist uniginal, includerea Horror, care este mai implicată decât cea furnizată, și excesul de întuneric intenționat pentru a ascunde creaturi neobișnuite doar ajută la evidențierea calităților mai nefavorabile ale filmului fără a oferi spectatorilor ocazia de a-și aprecia punctele luminoase. Cinematografia a fost unul dintre aceste puncte luminoase.

Au existat multe aspecte ale filmărilor care au fost impresionant gestionate, dar, din păcate, că nu a fost suficient pentru a umbri defectele sale. Modul în care viziunile au fost împușcate și distorsionate pentru ao deosebi de realitate, așa cum a jucat în timp real, a fost efectiv încântător.

Efectele speciale au fost, de asemenea, gestionate foarte mult atunci când acestea au fost aplicate cu exactitate. Au existat câteva momente când rănile cauzate de traumatismul de forță gravă nu corespundeau acțiunii care le-a determinat sau gorea era nerăbdătoare când ar fi trebuit să fie deschisă; dar în afară de aceasta, a fost o calitate răscumpărătoare care nu trebuia trecută cu vederea.