Pulbere de stele – Stardust (2007)

Pulbere de stele – Stardust (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Matthew Vaughn
Actori: Claire Danes, Charlie Cox, Sienna Miller, Michelle Pfeiffer, Bimbo Hart, Alastair MacIntosh
Anul: 2007
Gen: Fantezie, Familie, Aventura
Durata: 127 minute
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<2X2DZj8l-n4/Stardust." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Pulbere de stele – Stardust

O echipă imbatabilă formată din scriitorul de mare succes Neil Gaiman și regizorul Matthew Vaughn aduce pe ecranele din toată lumea filmul Stardust / Pulbere de stele. O încântătoare poveste despre o stea căzătoare care nimerește într-un ținut fermecat și care se dovedește a nu fi un meteorit obișnuit. Ci o tânără foarte frumoasă și curajoasă. Puterile ei secrete vor fi ținta unei vânători pornite de niște vrăjitoare, de niște pirati. Dar și de niște fețe împărătești. Toți vor un singur lucru: inima fetei.

Rezultatul este un basm antrenant și plin de umor în care se amestecă și se potrivesc toate marile teme. Si elementele spectaculoase care pot încânta spectatorii de toate varstele. Pulbere de stele începe în adormita Anglie, într-un sat numit Wall, denumit așa datorită zidului pe care îl are. Si care ține separați locuitorii satului de o lume supranaturală dintr-un univers paralel care se află de partea cealaltă a zidului.

Aici trăiește tânărul Tristan Thorne (Charlie Cox) care. Indrăgostit de frumoasa satului, interpretată de Sienna Miller, îi face acesteia o promisiune înflăcărată și inconștientă că îi va aduce o stea căzătoare. Pentru asta Tristan va trebui să treacă zidul interzis și să pătrundă în interiorul ținutului magic și să dea piept cu magia, legenda și lupta.

În ținutul acesta denumit Stormhold, Tristan descoperă că steaua căzătoare nu este ceea ce se așteapta el să fie ci o fată plină de viață care însă este rănită în căderea ei cosmică. Ea este într-un real pericol deoarece despre ea știu deja și o vânează fiii regelui (Peter O’Toole) care pot obține tronul numai cu ajutorul ei.


Trailer Pulbere de stele – Stardust