Puicuța cu cocoșel – The Hot Chick (2002)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Puicuța cu cocoșel – The Hot Chick (2002) Online Subtitrat


Regia: Tom Brady
Actori: Rob Schneider, Rachel McAdams, Anna Faris
An: 2002
Gen: Comedie, Fantezie
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Puicuța cu cocoșel – The Hot Chick

Rob Schneider a fost GIGOLO, Rob Schneider a fost ANIMAL. În ziua neagrã de 13 decembrie, un blestem cade pe capul lui si îl transformã în ceea ce nu si-a închipuit niciodatã, într-o FEMEIE.

Jessica Spencer din Puicuța cu cocoșel online subtitrat este o adolescenta convinsa ca are o viata perfecta: este cea mai frumosa, cea mai populara din scoala si sefa majoretelor. Dar in niste circumstante ciudate, in urma unei vraji, viata perfecta ia sfarsit si se trezeste dimineata in corpul unui barbat de 30 de ani. Pe de alta parte, barbatul al carui trup il imprumutase se trezeste in trupul ei. In noua postura inedita, Jessica incerca sa inlature efectul vrajii si totodata sa castige competitia majoretelor si sa participe la balul de absolvire.

Actorul din succesele “Deuce Bigalow: Male Gigolo / Un gigolo de doi bani” si “The Animal / Animalul” apare acum într-o comedie explozivã; sãlbaticã si exasperantã; în care toatã lumea se distreazã; indiferent de sex.

The Hot Chick online subtitrat este o comedie care reia o temă comună (schimbarea trupurilor între două persoane de sexe diferite) fără a aduce nicio noutate nici din punct de vedere regizoral; nici ca interpretări actoriceşti şi nici ca dialoguri. Scenariul e plin de clişee; interpretările sunt banale; iar umorul este vulgar şi de prost gust. Din când în când mai scapă şi câte o secvenţă amuzantă. Rob Schneider îşi continuă traseul său de actor cu un nou rol de imbecil (după “Deuce Bigalow” şi “Animalul”); strâmbându-se şi debitând tâmpenii şi glume mârlăneşti. În ciuda acestor neajunsuri; filmul merge văzut într-o seară când vii obosit de la serviciu şi nu vrei să-ţi supui creierul la efort. Dar să nu spui nimănui a doua zi că l-ai văzut pentru că respectul faţă de persoana ta va scădea.

PortalulTauTV.com
Puicuța cu cocoșel - The Hot Chick (2002) Online Subtitrat in Romana

The Hot Chick (2002)

Notă film - PortalulTauTV.net:
3