Psychos (2017)

Filmul se deschide cu o scena crimei si un om dezmembrat, dar inca in viata. Apoi ne întoarcem o zi la trei femei încurcate care au fost prinse în urmă cu 10 ani de un bărbat pe nume Larry (Aubrey Wakeling) și au avut mințile și viețile lor ruinate. Filmul are loc în Pasadena, dar mi-a amintit de cazul real din Cleveland. Fetele aflã unde locuieºte omul ºi hotãrãresc sã vândã videoclipurile înapoi pe care le-a luat de la ei ºi poate sã se angajeze un pic de razbunare, pe care ºtim cã se întâmplã de la spoilerul de deschidere.

Sfârșitul filmului Psychos online subtitrat are o întorsătură frumoasă; care nu a fost bine dezvoltată până la sfârșitul filmului. Cea mai mare parte a acțiunii are loc pe ecran și mutilarea părții corpului se află pe un suport care nu este conectat la un corp. Nu pare real. Actorii erau enervanți; unii prin design. Filmul nu este distractiv atunci când doriți să vedeți toți protagoniștii mor. Mi-a plăcut linia de poveste de bază; dar nu mi-a păsat actorii; dialogul sau execuția; dintre care unele pot fi atribuite restricțiilor bugetare.

Scenariul încearcă să lege pe Avraam-Isaac aproape de sacrificiu; dar nu se potrivea cu adevărat.

Directorul psihiatriei Sandy Chukhadarian a câștigat cel mai bun film de groază în cadrul Festivalului de film internațional de film “2015” și al celui mai bun regizor 2015 al Festivalului de film pentru femei din California.


Regia: Sandy Chukhadarian
Actori: Angelica Chitwood, Deniele Ramos Cloutier, Melissa Elena Jones
2017
Gen: Crima, Drama, Groaza
IMDB: 3.2


Psychos (2017) Online