Psych 9 (2010)

Psych 9 (2010) film online subtitrat

Regia: Andrew Shortell
Actori: Sara Foster, Susie Amy, Katherine Shanklin, Ryan James, Brian Caspe
Anul: 2010
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 98 minute
IMDB: 4.3/10 din 1357 voturi

Știam foarte puține despre acest film Psych 9, dar m-am dus în ea cu mari speranțe când am aflat că Carey Elwes, care este unul dintre actorii mei preferati sau toate timpurile, a fost implicat. Acesta a început destul de puternic, cu o scena de moarte deschidere rece și vizionarea câteva minute de film m-am gândit sigur că am fost de gând să-l sape. Ea a avut un mister frumos întâmplă, unele caractere simpatic (cu excepția Roslyn, ea ras pe nervi tot timpul), și m-am trezit într-adevăr a intra în ea. Tocmai când am decis că a fost de gând să se pronunțe lucrurile au început să se destrame la jumatatea în ea și ceea ce ar fi putut fi o lovitură fund thriller / mister sfârșit prin a deveni un dezastru amestecate, care mi-a lăsat mai mult decât un pic confuz după tot ce sa spus și făcut.

Ce a mers prost in filmul Psych 9? Cred că problema principală este că scriitorul Lawrence Robinson nu prea știu unde să meargă cu scriptul. El a avut o idee destul de buna pentru un film, dar după ce a început să scrie o cred a pierdut doar complet din vedere ceea ce el a fost merge pentru și doar pe jumătate a doua jumătate a script-ul. Unul dintre lucrurile pe care microfoane mine a fost că filmul nu știu dacă a fost un film Psych 9 de serie criminal, un film fantoma, sau altceva complet. Există piese spre sfârșitul care pur si simplu nu fac nici un sens, la toate și nu pot ajuta, dar întreb dacă Robinson pur si simplu nu au avut nici o idee cum să se încheie cu lucrurile așa că a decis să meargă doar pentru o poftă de mâncare care se încheie care oricine poate vezi venind de la o milă distanță.

De asemenea, nu-mi place faptul că totul Noapte Hawk este destul de mult pus pe arzator spate la un moment dat, astfel ne putem concentra pe modul în care văd nuci Roslyn este. Adică hai, ei petrec majoritatea prima parte a filmului Psych 9 a vorbi despre modul în care vicios Noapte Hawk este și modul în care toată lumea este îngrozită de ideea de a deveni următoarea victimă, dar apoi schimbările de direcție și suntem tratați de nenumărate scene sau Roslyn scris pe perete, cu flashback-uri ale copilăriei ei oribil, lupta cu soțul ei (cine trateaza in mod constant ca sh * t pentru un motiv necunoscut), și să vorbească despre problemele ei mentale altora. Cred că ceea ce am încercat să spun este că eu doar într-adevăr nu-i păsa că era nebun ca dracu ‘și, în loc de a vedea actului ei nebun am vrut să văd capul ucigaș bash cuiva cu un ciocan.

Deși mi-a placut personajele de Dr. Clement, Cole, si chiar detectiv Marling, trebuie să recunosc că nu am putut sta Roslyn. Am crezut că ea a fost enervant, bitchy, whiney, iar ea tocmai am primit pe nervi în general. Ea a avut un cip imens pe umăr și, dacă aș fi fost sărac soțul ei mi-ar fi fugit tipand cu ani în urmă ca ea este în mod constant bashing el despre ceva. Doar că nu cred că ea este foarte simpatic, care nu este bun, având în vedere faptul că ea este personajul principal. Eu nu-i pasa cu adevarat pentru ei de la început și până la data filmul ajunge la sfârșitul său uram complet ei. Cred că cei mai mulți oameni care viziona filmul va simți la fel exact pe care am făcut-o despre ea in filmul Psych 9.