Proximity (2020)

In filmul Proximity (2020) online subtitrat Isaac Cypress (Ryan Masson) este un om de știință, de douazeci si un pic de ani, ce lucrează pentru NASA, in departamentul Jet Propulsion Laboratory. El face într-o zi o drumetie cu camera video, intrucat terapeutul său l-a încurajat să facă un jurnal video zilnic. În timp ce ieșea pe potecă, vede o farfurioara autentică zburătoare și, o clipă mai târziu, un extraterestru slab, chel, cu ochii imensi.

Apoi este absorbit de navă, doar pentru a se trezi in camp, trei zile mai târziu, fără a-si aminti ce s-a intamplat. Camera lui Isaac a inregistrat o parte din intamplari. Dupa ce pune clipul pe net, devine atât o senzație de presă, cat si tinta glumelor. Dar atrage atenția unei organizații guvernamentale secrete; cei din urma cred ca baiatul ii poate conduce la Carl (Don Scribner), martorul unei întâlniri extraterestre bizare de acum ceva zeci de ani.

Isaac trebuie sa evadeze dintr-o cladire guvernamentală subterană, dotata cu trupe de roboti. Apare și o tipa, pe nume Sara (Highdee Kuan), care a fost si ea rapita. Il ajută în încercarea lui de a-și da seama ce vor extratereștrii. Nu avem sentimentul ca filmul online Proximity (2020) are un scop fix, dar acest aspect contează mai putin, filmul fiind constant distractiv si usor de vizionat. Scenele de inceput au un vibe Spielberg, cu un aer dramatic ce stă in misterul răpirii lui Isaac.

Secțiunea de mijloc, care este în mare parte o fuga de acei robocopi, oferă câteva emoții frumoase. De exemplu, Isaac, Sara și un alt companion, Zed (Christian Prentice), încearcă să zadarniceasca software-ul de recunoaștere facială, după ce au ajuns blocati intr-un tren.

Proximity (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Eric Demeusy
Actori: Ryan Masson, Highdee Kuan, Christian Prentice
An: 2020
Gen: Drama, SF
IMDB: 4.4


Proximity (2020) Online Subtitrat


Trailer