Protectorul – Police Story (1985)

Kevin (Jackie Chan) din Protectorul – Police Story, un politist din Hong Kong, primeste misiunea de a asigura protectia Salinei Fong (Brigitte Lin); o tanara care a fost obligata sa depuna marturie impotriva capului mafiot Chu Tu.

Prezenta constanta a frumoasei Salina linga Kevin; declanseaza o violenta criza de gelozie din partea prietenei politistului; insa aceasta este cea mai mica dintre problemele sale. Caci avocatul mafiotului aranjeaza eliberarea clientului sau pentru lipsa de probe, iar acesta, odata eliberat; pune la cale acuzarea lui Kevin pentru crima. Transformat intr-un fugar si haituit atat de colegii sai politisti; cat si de mafie, Kevin trebuie sa lupte impotriva tuturor pentru a-si dovedi nevinovatia.

Pelicula Police Story online subtitrat regizata chiar de Jackie Chan este castigatoarea premiului Academiei de film din Hong Kong pentru cele mai bune scene de lupta si pentru cel mai bun film al anului 1986. Jackie Chan a vrut sa realizeze singur majoritatea cascadoriilor, chiar daca uneori acestea au fost extrem de periculoase. Astfel in urma filmarii unor scene de lupta, actorul s-a ales cu arsuri la ambele maini si a avut nevoie de spitalizare dupa ce, in urma unei cazaturi, aproape ca si-a fracturat coloana vertebrala.


Titlu original: Ging chaat goo si
Regia: Jackie Chan, Chi-Hwa Chen
Actori: Jackie Chan, Maggie Cheung, Brigitte Lin
An: 1985
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 7.6


Police Story (1985) Online Subtitrat