Professor Marston and the Wonder Women (2017)

Professor Marston and the Wonder Women (2017) Online Subtitrat


Regia: Angela Robinson
Actori: Luke Evans, Rebecca Hall, Bella Heathcote
2017
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Professor Marston and the Wonder Women

Filmul Professor Marston and the Wonder Women detaliază viața neconvențională a lui William Marston, psihologul și inventatorul de la Harvard care a ajutat la inventarea testului modern de detectare a minciunilor și a creat Wonder Woman în anul 1941.

Filmul Professor Marston and the Wonder Women online subtitrat se concentrează asupra modului în care Marston s-a ocupat de controversa din jurul creației Wonder Woman. Marston se afla într-o relație poliamoroasă cu soția sa Elizabeth, psiholog și inventator, și cu Olive Byrne, fostă studentă care a devenit academician. Această relație era esențială pentru crearea unei femei minunate, în timp ce idealurile feministe ale lui Elizabeth și Olive erau înrădăcinate în caracterul creației.

Cele două femei certificate în domeniul psihologiei, au sfidat convenția, construind o viață secretă împreună cu Marston. Care a rivalizat cu cele mai bune deghizări ale unui supererou. În 1947 Marston a murit din cauza cancerului de piele. Dar Elizabeth și Olive au rămas un cuplu și au crescut împreună copiii lor și ai lui Marston.

Personajul meu preferat din Professor Marston and the Wonder Women, de departe, a fost Olive Byrne, interpretat de Bella Heathcote. Care este vulnerabilă și frumoasă în film. O adevărată Gwendoline, pentru a folosi parlamentele fetișilor. Cel mai puțin favorit ar fi soția lui Marston, așa cum a fost interpretată de Rebecca Hall. Care este o actriță realizată, dar părea prea susținută – și, mai rău, prea modernă – în acest rol.

Mă uimește întotdeauna că costumul și designul pentru piese de epocă de acest gen sunt bine cercetate și reproduse cu exactitate. In timp ce aproape nici o cercetare nu merge în reproducerea utilizării limbajului și a modelelor de vorbire ale zilei (1925-1947).