Procurorul – The Enforcer (1976)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Procurorul – The Enforcer (1976) film online subtitrat

Regia: James Fargo
Actori: Clint Eastwood, Bradford Dillman, Albert Popwell, Harry Guardino, Rudy Ramos
Anul: 1976
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 96 minute
IMDB: 6.7/10 din 19634 voturi

Bărbații-stick up sunt prinși într-un magazin de băuturi. Polițiștii au înconjurat locul. Există ostatici nevinovați în interiorul. Unul dintre ei va fi ucis dacă poliția furniza o masina evadare. “Hei, Harry – ce faci?” întreabă un polițist. “Având le o masina”, spune Harry Callahan in Procurorul. El commandeers o mașină. invarte-l cu 180 de grade, conduce o direct prin partea din față de sticlă placa de magazinul de băuturi, se execută pe unul tâlhar, sare afară și deschide focul asupra celorlalți. Este uimitor tipul ăsta este încă pe forta. Murdar Harry a luat legea în propriile mâini în trei filme acum, gunning jos baietii rai de pe străzile din San Francisco, Ca pedeapsă, el continuă să obtinerea transferat la misiuni, cum ar fi de trafic și de personal, ci de filmul următor e din nou pe omucideri din nou.

În “murdare Harry” și “Magnum Force,” unele întrebări filosofice deranjante au fost ridicate de comportamentul lui Harry: Au fost aceste filme Procurorul glorificarea un politist care a fost auto-numit judecător, juriu și călău? “Enforcer,” a treia (și, se spune, sa trecut) filmul lui Clint Eastwood ca murdare Harry, devine scăpat de manipulare crime sale mai mult în termeni de operațiuni de autoapărare și de salvare, în loc de execuții ca cu sânge rece.

Este, de asemenea, un film Procurorul de mai multă lumină cu inima (deși, care poate fi greu de ghicit, pe baza deschiderii lichior scena magazin). Toate filmele murdare Harry ne-au dat o combinație fiert tare de violență și umor, cu cele mai multe dintre râde ies de calm laconic lui Harry în fața haos. De data aceasta, însă, nu e, o dezvoltare cu adevărat complot interesant faptul că inspiră o afacere bună mai mult umor: murdare Harry, a tuturor oamenilor, tocmai a fost dat o femeie ca partener lui. Harry pune femeile în două categorii, cele care vor fi utilizate și a celor care urmează să fie salvat. El nu a imaginat o ca un partener.