Prinţul Persiei – Prince of Persia The Sands of Time (2010)

Prinţul Persiei – Prince of Persia The Sands of Time (2010) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Prințul Persiei Nisipurile timpului
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Producator(i): Boaz Yakin , Doug Miro
IMDB: 6.6
Regia: Mike Newell
Actori: Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Prinţul Persiei – Prince of Persia The Sands of Time

Bazat pe celebrul joc video, Prințul Persiei ne poartă în antichitate, unde un prinț persan se aliază cu o prințesă dintr-un imperiu rival pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă lumea întreagă. Pentru a câștiga, prințul trebuie să învingă o serie de ființe fantastice, ajutat și de Pumnalul Timpului, o armă în stare să controleze timpul: să-i încetinească scurgerea sau să-l dea înapoi.

Oricine detine Nisipurile Timpului are puterea de a conduce lumea, iar acest lord mizerabil ar folosi aceasta putere pentru a subjuga intreaga omenire. Singura persoana capabila sa-l invinge pe acest tiran si sa salveze lumea este Dastan (Gyllenhaal), un tanar print. Impreuna cu neinfricata printesa Tamina (Gemma Arterton), Dastan va incerca sa impiedice ca Nisipurile Timpului sa cada pe mainile nepotrivite.

Echipa care a adus seria “Piratii din Caraibe” pe marele ecran, Walt Disney Pictures si Jerry Bruckheimer Films, au adus :s Printul din Persia: Nisipurile Timpului.

Inainte ca Jake Gyllenhaal sa obtina rolul, s-a zvonit ca Printul din Persia poate fi Orlando Bloom sau Zac Efron.

Numele Printului, Dastan, inseamna in limba persana “poveste”. De obicei, o asemenea poveste trasmite, din generatie in generatie, valori si traditii din cultura si istorie. O dastan are in prim plan un singur erou, care isi apara tribul sau oamenii de o forta sau un inamic din afara.


Trailer Prinţul Persiei – Prince of Persia The Sands of Time