Printul Dragon – The Dragon Prince (2018)

O descoperire extraordinara din serialul Printul Dragon – The Dragon Prince online subtitrat, face ca doi printi si un asasin elf sa porneasca intr-o misiune legendara prin care sa aduca pacea intre tinuturile lor aflate in razboi.

Printul Dragon – The Dragon Prince online subtitrat este ceva ce nu am vazut de mult timp, o serie animata de fantezie. Seria are loc in lumea magica a lui Xadia, unde dragonii, elfii si oamenii coexista fericiti. Lumea este guvernata de sase surse principale de magie (soare, luna, cer, apa, pamant si stele).

Cu 1000 de ani in urma, oamenii (intotdeauna oamenii lacomi) au intervenit cu o magie intunecata, care a fost puternica, dar a eliberat creaturii magice in lume. Oamenii au fost fortati sa vina in vest, cu o granita pazita de un dragon – dragonul si mostenitorul sau, printul dragon, lasand o lume precara echilibrata la marginea razboiului total.

Exista o multime de elemente in serial Printul Dragon – The Dragon Prince online subtitrat, care vor fi cunoscute de oricine vede Avatar: The Last Airbender. Povestea urmeaza un trio improbabil de eroi aruncati impreuna de circumstanta. Trei dintre ei trebuie sa calatoreasca peste tot in lume pentru a incerca sa o salveze, iar pe parcurs, au unele aventuri si incearca sa afle mai multe despre ei insisi, despre locul lor in lume si despre potentialul lor.


Regia: Aaron Ehasz, Justin Richmond
Actori: Jack De Sena, Paula Burrows, Sasha Rojen
An: 2018
Gen: Seriale Online, Animatie, Familie, Fantezie
IMDB: 8.3


The Dragon Prince SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09


Trailer