Printre degete – Claws (2017)

Printre degete – Claws online subtitrat este o meditație amuzantă asupra durității femeilor, care prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste diferite care lucrează la un salon de unghii din Florida, unde au loc mai multe decât manichiuri și tratamente pentru păr.

Acțiunea serialului se petrece în Florida și prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste diferite de la salonului Nail Artisan of Manatee County, unde se petrec mai multe decât manichiuri și tratamente de păr. În centrul poveștii este Desna, proprietara salonului, care are grijă de fratele ei geamăn bolnav mental, Dean.

Printre degete - Claws (2017) Online Subtitrat in Romana


Regia: Eliot Laurence
Actori: Niecy Nash, Carrie Preston, Judy Reyes
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie, Crima, Drama
IMDB: 7.2


Claws SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

S03E05:

S03E06:

S03E07:

S03E08:

S03E09:

S03E10:


Trailer


Personajele din Claws

Printre angajații Desnei se numără prietena ei cea mai bună, Jennifer, o fostă petrecăreață care crește doi copii din relații anterioare.
Ann cea tăcută, enigmatica șoferiță a Desnei care se ocupă și de securitatea salonului.
Polly, o începătoare care a fost la închisoare pentru furt de identitate; și Virginia, care nu face niciun efort ca să-și ascundă plictiseala și nerăbdarea la muncă.
Roller, care conduce o clinică abia legală, se folosește de salonul Desnei pentru a spăla profiturile obscene pe care le obțin acolo.
Bryce, soțul lui Jennifer, încearcă să respecte legea lucrând ca life coach.
Dr. Ken Brickman este un doctor care lucrează la o clinică ilegală; iar unchiul Daddy este un șef periculos al mafiei care este profund catolic și bisexual.