Prințesa Gheții – Ice Princess (2005)

Prințesa Gheții – Ice Princess (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Tim Fywell
Actori: Michelle Trachtenberg, Kim Cattrall, Trevor Blumas
An: 2005
Gen: Comedie, Drama, Familie
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Prințesa Gheții – Ice Princess

Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) este o tânără deșteaptă, dar cu probleme de adaptare. Prinsă între visul de a deveni patinatoare și dorința mamei ei (Joan Cusack) de a o vedea la Harvard, Casey speră să ajungă într-o zi precum Nikki, Tiffany și Gen, trei patinatoare talentate, care concurează în campionatul american.

Dar, când Casey are șansa de a se antrena cu Gen și antrenoarea ei, care îi este de fapt și mamă (Kim Catrall), ea trebuie să-i distrugă visele mamei sale pentru a și le urma pe ale ei. Cu singurul ajutor venit din partea fratelui lui Gen, Casey acceptă provocarea vieții, în încercarea de a deveni campioană și o adevarată “Prințesă a Gheții”.

Acest film a fost tipic Disney; o poveste drăguță de senzație bună, în ciuda unor acțiuni mediocre și a găurilor de complot. Michelle Trachtenberg este o eroină foarte plăcută, iar atât Joan Cusack, cât și Kim Cattrall au admirabil rolul lor. Având în vedere că “copilul se îndepărtează de dorințele părinților de a-și urma propriul vis”. Povestea sa făcut de multe ori și această versiune nu este nimic special. Dar este bine pentru mamele bine intenționate să li se reamintească atât de des pentru a permite copiilor să găsească propriile lor căi în viață.

Singura mea grija este cu ceea ce este prezentat ca fiind descoperirile incredibile ale fizicii lui Casey. Unele dintre afirmații sunt în mod greșit greșite (tragerea în brațe în timp ce se rotesc DECREASES, nu creșteri, momentul tău de inerție). Si toate ecuațiile prezentate în film nu sunt decât legile de bază ale mecanicii newtoniene.