Princess Ka’iulani (2009)

Princess Ka’iulani (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Marc Forby
Actori: Q’orianka Kilcher, Barry Pepper, Shaun Evans
An: 2009
Gen: Drama
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Princess Ka’iulani

Q’Orianka Kilcher o interpretează pe prințesa Kaiulani, într-o poveste adevărată despre unul dintre ultimii moștenitori ai tronului Regatului Hawaii. Filmul urmărește viața lui Kailulani, începând cu viața ei timpurie, fericită în Honolulu. Apoi educația ei în Anglia victoriană după impunerea Constituției Bayonet, care a dezbrăcat monarhia hawaiană. Care deține o mare parte a autorității sale. Când Hawaii este în curând răsturnată. Ea se întoarce în Hawaii în campania ei pentru a convinge SUA să inverseze răsturnarea.

Această adaptare a vieții prințesei Kaiulani ar fi trebuit să fie destul de bună. Este o parte fascinantă a istoriei hawaiiene pe care mulți nu o cunosc. A fost regretabil faptul că filmul și-a petrecut o mare parte din timp pe aspectele mai puțin istorice, dar mai luminoase ale vieții prințesei Kaiulani.

Performanța lui Q’Orianka Kilcher aduce un aspect relatabil, oarecum frământat, fiecare fetiță, caracterului ei prințesă. Cu asta a spus, scenariul, din pacate, nu o dezbate pe deplin asa cum speram. Multe scene din viața ei se simt doar lipite pentru a evoca simpatia, dar nu au o textura reala sau subtilitate. De exemplu, toate scenele cu o colecție de pietre prețioase, pe care o credeți că o va juca o mare parte mai târziu, nu sunt reale la nici o semnificație reală. Caracterele de susținere nu sunt mai bune.

Prietenul apropiat al lui Kaiulani, Alice (Tamzin Merchant), este bidimensional și are voie să privească profund îngrijorat și pare să se potrivească doar nevoilor lui Kaiulani în complot. Nu aveam nici o idee ce beneficiează Alice de a fi prietenul lui Kaiulani.