Princess Cyd (2017)

Princess Cyd (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Stephen Cone
Actori: Rebecca Spence, Jessie Pinnick, Malic White
An: 2017
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Princess Cyd

Dornică să scape de viața alături de tatăl ei depresiv și singuratic, o adolescentă în vârstă de 16 ani, Cyd Loughlin, decide să petreacă o vară la Chicago cu mătușa ei, Miranda, o cunoscută scriitoare. La scurt timp după sosirea ei, Cyd o întâlnește pe Katie, o tânără chelneriță. Cele două fac planuri să se întâlnească după schimbul de tura al lui Katie, și o relație nouă, controversată, începe.

Pe măsură ce vara continuă, Cyd si Miranda dezvoltă o relație puternică bazată pe o deschidere comună și o critică sănătoasă a anumitor momente personale. Sensibil la contradicțiile și confuzia eului aflat în continuă schimbare, Stephen Cone a creat un film care reimaginează acel sentiment distinct de vară, când adolescența se strecoară, pielea este dezvăluită, emoțiile ies la suprafață și totul începe să se simtă mai complicat.

Am observat că cealaltă recenzie menționează acest film ca o lesbiană. Ei bine, poate că Katie este gay … dar ceea ce o face interesant este că Cyd este clar bisexual. Ceva despre care rareori auziți în filme. Am vorbit cu regizorul / scriitorul. Si se pare că e deschis homosexual și că pare să aibă o atitudine foarte feminină pozitivă în acest film. Personajele sale feminine au fost extrem de bine scrise. Si am apreciat de asemenea cum a evitat o greșeală pe care o fac și alți producători de filme.

Există o scenă de viol (sau tentativa de viol) în film și el a ales să arate foarte puțin și, cel mai adesea, să implice atacul. Si acest lucru este minunat deoarece, uneori, aceste scene sunt prea vii și deranjante. Acest lucru ar putea declanșa răspunsurile PTSD la unii telespectatori. Sau poate excita interesul prugențial al unor spectatori bolnavi.