Prin frigul nopţii – Cold Comes the Night (2013)

Cold Comes the Night (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Tze Chun, Oz Perkins
IMDB: 5.7
Regia: Tze Chun
Actori: Alice Eve, Bryan Cranston, Logan Marshall-Green

<9sPfg1AwxKY/Cold.comes.the.night.2013.brrip.xvid-playxd-1.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Nu contează cât de disperat financiar ești in Cold Comes the Night, nimic bun nu poate veni de la găsirea unei pungi cu bani, mai ales bani murdari, care este însotită și de un cadavru misterios. Aceasta este situația în care Chloe, proprietara unui motel, a intrat fără voia ei. Atunci când un gangster polonez aproape orb vine pentru a prelua punga, el descoperă că numerarul a ajuns în mâinile unui polițist corupt. Asa ca le ia pe Chloe și fiica ei ca ostatici, iar acestea devin ”ochii” de care are nevoie pentru a recupera banii…

În afară de atmosferă viu sumbră, performanța Evei este principalul motiv pentru a investi în orice moment “Cold Comes the Night,” un titlu moale și de rău augur care mi-a amintit de un vechi “Family Guy” glumă despre un scenariu teribil numit “moartea nu scuteste Tigru.” Director și co-scenaristul Tze Chun pare să fi fost fie cu scopul de fel de ridicat materiale B-film care a făcut “Fargo” și “Un plan simplu” atât de mare: filme în care oamenii obisnuiti prinsi in crime și să facă una rea decizie după alta. Dar personajele sale le lipsește complexitatea acestor filme superioare și povestea lui (cu co-scriitori Osgood Perkins și Nick Simon) se simte prea subtire pentru a fi complet captivant.

A-de glammed Eva este nituire și pământ de-a lungul, deși, ca Chloe, o văduvă care conduce un motel ieftin de-a lungul autostrăzii, unde curve și consumatorii de droguri sunt oaspeților primare. Chloe stashes departe la fel de mulți bani ca ea poate să ofere pentru fiica ei, Sophia (a talentați-dincolo-HER-ani Ursula Parker, care joacă fiica mai tineri Louis CK pe “Louie”), cu care împărtășește un apartament înghesuit de mai sus birou motel. Ea are, de asemenea, protecția polițist local, strâmbă Billy (Logan Marshall-Green), cu care are un fel de istorie romantic.

În mod evident in filmul Cold Comes the Night, acest lucru nu este cel mai bun mediu în care să crească un copil. Un asistent social de servicii informează Chloe că, dacă ea nu poate găsi o casă mai potrivită în două săptămâni, Sophia va trebui să trăiască în centre de plasament. Răspuns lui Chloe: “Mi-ar fi mai degrabă mort”, care stabilește de timpuriu că aceasta este o femeie elastic, tineri care deja a trăit o viață și a construit niște apărare.

Ea avea nevoie de ele atunci când Topo Cranston se oprește în timp de câteva ore de somn. Un medicament și bani catâr veteran, Topo este în drum spre frontiera canadiană cu nepotul său squirrelly și o geantă plină de bani pentru a oferi. Pentru că aici e treaba din Cold Comes the Night: E aproape orb, așa că are nevoie de cineva care să-l conducă la misiuni și de a ajuta-l ghid pentru a perpetua Ruse că încă pe deplin funcțională. Aceasta este de fapt o idee fascinantă pentru un personaj: Ce faci cu viața ta atunci când vei ajunge prea bătrân și slab pentru afaceri crimă? Este, de asemenea, din păcate, o idee subdezvoltat.

Topo dovedește că e încă periculos in Cold Comes the Night, deși, chiar dacă accentul este în mod neintenționat chicoti inducerea. Poate că trebuia să fie amuzant, cine știe? Oricum, se pare că din loc. Noi nu obține o înțelegere fermă cu privire la cine este el, astfel încât fondul slav vine de pe o afectare inutilă (și distrag atenția).

In Cold Comes the Night, lucrurile merg oribil greșit, deoarece acestea sunt obiceiul de a face în filme precum “Cold vine noaptea”, și Chloe trebuie să utilizeze conexiuni ei locale pentru a ajuta la Topo recupereze prada lui. “Să ne juca I Spy, nu?” întreabă el tânăr Sophia, care stă pe bancheta din spate a break Chloe in timp ce mama încearcă să pătrundă într-un Jeep confiscat. Chloe, de asemenea, trebuie să încurce cu Billy, ofițerul de poliție a crezut a fost de partea ei, precum și soția lui prost (Erin Cummings); e greu de spus cine e screechier între ei doi.