Prietenie pana la moarte – Amiche da morire (2013)


Prietenie pana la moarte – Amiche da morire (2013) film online subtitrat

Gen: Comedie, Crima
Scenariu: Fabio Bonifacci, Giorgia Farina
IMDB Rating: 6,2
Regizor(i): Giorgia Farina
Actori: Claudia Gerini, Cristiana Capotondi, Sabrina Impacciatore

Ce este o fată să facă? Este o lume a bărbaților, mai ales pe această insulă mică în sudul Italiei, și cel mai simplu lucru de făcut este doar să urmezi regulile. Dacă ești căsătorit, soțul tău va apela fotografii. Dacă sunteți o femeie necăsătorită care trăiesc acasă cu părinții tăi, mama ta va face asta. Dacă sunteți prostituata orașului, living cu dispreț orașului pune un amortizor pe libertatea de a face ce vrei. Nu putea strica să aibă câteva Amiche Da morire, prietenii să moară pentru Prietenie pana la moarte.

Pentru Gilda (Claudia Gerini), Olivia (Cristiana Capotondi), și Crocetta (Sabrina Impacciatore), un singur act, brusc, impulsiv le oferă opțiuni neprevăzute și o legătură care confundă prietenii lor, familiile, și departamentul local de poliție. Deși Prietenie pana la moarte este un produs de pragmatism și un mare secret pe care le-am fost de acord să păstreze între cei trei și este în interesul lor să se înțeleagă, nu este atât de ușor pentru o prostituată, o gospodină naiv, și un servitoare vechi pentru a vedea cu ochii pe fiecare lucru mic.

Absurd și plin de umor larg, Prietenie pana la moarte nu este mai puțin o distracție, veche comedie screwball de modă care dubleaza ca un film amic de sex feminin. Dialog Slab este salvat de trei actrite frumoase si talentate și însorită, campy fondul sudul Italiei. Cu unele umor negru și răsturnări de situație și se transformă direct dintr-un spectacol de televiziune crimă aruncat în, aceasta este în valoare de timpul tau.