Prietenie cu folos – Friends with Benefits (2011)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Prietenie cu folos – Friends with Benefits (2011) film online subtitrat

Regia: Will Gluck
Actori: Mila Kunis, Justin Timberlake, Patricia Clarkson
Anul: 2011
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 109 minute
IMDB: 6.6/10 din 116167 voturi

“Prietenie cu folos” urmează formule rom-com ca în cazul în care regia pe pilot automat, dar asta nu e să spun că nu este distractiv. Acesta este al doilea film din acest an să ne întrebăm dacă este posibil să faci sex cu cineva, fără a cădea în dragoste, iar a doua pentru a ajunge la o concluzie greșită – pentru că, desigur, este. Nu este doar posibil, dacă ești Mila Kunis și Justin Timberlake, iar publicul te place și cere o fadeout romantic. Eu propun ca pe o regulă: Nu film cu stele mari și un buget mare poate să le permită să se bucure de sex mare de timp și apoi să le împărți la sfârșitul.

Vestea despre acest film “Prietenie cu folos” este că ea face clar faptul că atât Timberlake și Kunis sunt un lucru real, atunci când vine vorba de comedie lumina. Din moment ce acestea s-au dovedit mai devreme se în drame (“The Social Network” și “Black Swan”), care trebuie să indice că sunt un lucru real, în general. Acum tot ce au lăsat să cucerească sunt supereroi de benzi desenate.

Ea joacă Jamie, un Headhunter executiv în New York City. El joacă Dylan, un director artistic hotshot pentru un site web care devine 6 milioane de hit-uri pe lună. Care îi permite să lucreze cu un birou plin de angajati. (Site-ul meu devine mai lovituri si are un singur angajat, dar, evident, firma lui Dylan are un cap mai bun pentru mediul de afaceri.) Jamie convinge Dylan pentru a acoperi la New York și de interviu pentru un loc de muncă de vis: un director artistic pentru revista GQ. El e cool la ideea, dar ea îl convinge într-o seară în care ea este la fel de fermecător ca este posibil ca o persoană să fie, chiar dacă e Meg Ryan.

O întâlnire cina duce la altul. Știi ce vine. Ele împărtășesc că le-am avut ghinion cu relatii, ei jura ca nu căutați unul nou, și sunt de acord să facă sex fizică pură cu nu siruri de caractere atașat emoțional. Acest lucru duce la activitate sub o pătură în care nu este greu să dau seama (de la modul în care lucrurile se deplasa sub acolo la vedere) ce se întâmplă. Această scenă este bine-scris, bine regizat, și bine a acționat– și astfel de scene implică o afacere bună a capacității de benzi desenate in filmul “Prietenie cu folos”.