Prietenia – The Art of Getting By (2011)

Prietenia – The Art of Getting By (2011) Film Online Subtitrat


Regia: Gavin Wiesen
Actori: Emma Roberts, Freddie Highmore, Michael Angarano
An: 2011
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<4Ko_LZ1Szz8/The.Art.Of.Getting.By." scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Prietenia – The Art of Getting By

George este un tânăr singuratic care a făcut totul până în anul de absolvire, mai puțin o zi reală de muncă. El se împrietenește cu Sally, o fată populară dar complicată, care recunoaște în el un spirit înrudit.

”The Art of Getting By”, este un film de colectie din punctul meu de vedere. Mi-a placut interpretarea actorilor (Freddie Highmore in special), mi-a placut modul in care a fost spusa povestea. Mi-au placut imaginile si realismul,mi-a placut coloana sonora,mi-au placut ”invatamintele”. Si sentimentele exprimate…Mi-a placut in totalitate. Este un film pe care as putea sa-l revad de foarte multe ori si mereu sa-mi trezeasca aceleasi trairi ba chiar sa descopar ceva ce nu observasem anterior.

Cred ca oricine se poate regasi in cel putin unul dintre personajele expuse aici. Freddie Highmore devine din ce in ce mai bun odata cu trecerea timpului si asta e un lucru inspaimantator de bun avand in vedere varsta extrem de frageda. I-am urmarit cariera inca de cand l-am vazut in ”Charlie si fabrica de ciocolata”. Si de atunci n-a incetat sa ma uimeasca. II prevad un viitor extrem de luminos daca va continua pe drumul asta.

Rolul interpretat de el a fost superb si imbogatit de partiturile Emmei Roberts (care la randul ei evolueaza si tinde spre depasirea rudelor sale mai cunoscute) si a restului distributiei…Obligatoriu de vazut pentru cei care stiu sa aprecieze o opera la adevarata ei valoare si pentru cei care s-au saturat de efecte peste efecte,povesti superficiale,personaje de 2 lei etc.


Trailer Prietenia – The Art of Getting By