Prieteni din dragoste – Waiting for Forever (2010)

Prieteni din dragoste – Waiting for Forever (2010) Film Online Subtitrat


Regia: James Keach
Actori: Rachel Bilson, Tom Sturridge, Richard Jenkins
An: 2010
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Prieteni din dragoste – Waiting for Forever

O poveste unică despre iubire, prietenie și o viziune asupra lumii din mai multe perspective, Waiting for Forever explorează legăturile pe care oamenii le fac în fața schimbărilor vieții. Emma (Rachel Bilson) și Will (Tom Sturridge) au fost buni prieteni în copilărie, dar cu trecerea timpului legătura dintre cei doi s-a rupt, mai ales în ceea ce-o privește pe Emma. Pentru Will, Emma nu a încetat niciodată să fie cea mai importantă persoană din viața lui.

O poveste de dragoste ceva mai diferita fata de ceea ce se vede de obicei pe micile ecrane.Comportamentul lui Will a trezit in mine 2 parti care se bat cap in cap : una spunea ca asa ceva nu e normal iar cealalta ca fata ar fi prostuta(nu am gasit un alt cuvant…) sa nu se indragosteasca de el.Per total , mi-a placut si cu siguranta face parte din filmele pe care le recomand 🙂

Pe alocuri deprimant, pe alocuri plictisitor… este dificil sa ajungi sa empatizezi cu un baiat care e cam bolnav psihic, la un pas sa poata fi numit obsedat si care mai poarta si pijamale :). Sigur, merita urmarit pt romantici.

PS: Spoiler, mie mi-ar fi placut mai mult dac la sfarsit ar fi ramas doar prieteni, la fel cum erau cand erau copii. Probabil ar fi fost si mai sanatos pt Will, in final nu prea si-a pus viata pe picioare…. tot jongleaza pt maruntis.