Prieteni buni – Half Baked (1998)

Prieteni buni – Half Baked (1998) Film Online Subtitrat


Regia: Tamra Davis
Actori: Dave Chappelle, Guillermo Díaz, Jim Breuer
An: 1998
Genuri: Comedie, Crima
IMDB: 6.7
Durata: 82 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Prieteni buni – Half Baked

Kenny, un bland educator de gradinita, face gresesala de a hrani un cal obosit si diabetic al politiei din New York cu o cantitate mare de mancare de la fast-food. Calul moare, iar Kenny intra in puscarie. Acum, el trebuie sa se bazeze pe cei tre prieteni ai sai fumatori de marijuana, care trebuie sa gaseasca o solutie de a strange cautiunea de 100.000 de dolari. Solutia lor? Sa vanda “iarba” furata dintr-un laborator guvernamental de cercetare.


Trailer Prieteni buni – Half Baked


Review Prieteni buni – Half Baked

Thurgood spune poliția despre o reuniune viitoare o are cu Samson Simpson dupa ce l-au aresta pentru că a furat marijuana de la laborator. Poliția sunt de acord să renunțe la acuzații în cazul în care Thurgood poartă un fir, în acest fel se pot obține dovada de care au nevoie să-i aresteze pe Domnul de droguri. Inainte de a merge băieții în casa lui Samson fumează un joint în duba poliției. Polițiștii au ridicat obține de la mâna a doua fum.

Polițiștii au spune-le să spună “Abracadabra”, atunci când l-au achiziționat droguri. În timpul interviului, Samson descoperă că Thurgood poartă un fir și este pe cale să-i omoare. Țipă “Abracadabra” în sârmă pentru a încerca să obțină poliția pentru a le salva. Dar, polițiștii sunt ridicate de la fumul de mâna a doua și a ocupat batjocoritoare o scrisoare Thurgood a scris Mary Jane. O luptă izbucnește cu Samson și armata sa de femei. Brian aruncă punga a cumpărat mai devreme pe teren.

Fantoma lui Jerry Garcia iese si hit-uri Samson, cu o chitară, bate-l afară. Poliția apoi papură și de a recupera toate drogurile, și arestarea lui Samson dupa ce se trezește. Thurgood, Brian, și Scarface se ocupă cu poliția lucrează pentru a obține Kenny o iertare de la închisoare. Thurgood renunță la fumat și este capabil de a câștiga înapoi Mary Jane al cărui tată este un dealer de marijuana.