Pride and Prejudice and Zombies (2016)

Scris si regizat de Burr Steers (Igby Goes Down), bazat pe romanul de mare succes al lui Seth Grahame-Smith, Pride and Prejudice and Zombies este o adaptare noua si surprinzatoare a romanului clasic al lui Jane Austen, Pride and Prejudice.

Anglia secolului XIX este cuprinsa de un flagel misterios. Tara este cotropita de morti vii, care pun capat felului de viata victorian, prefacand peisajele bucolice engleze in zone de razboi. Nimeni nu se mai simte in siguranta, iar prietenii se transforma in dusmani salbatici. In scena intra agresiva eroina Elizabeth Bennet, o maestra a artelor si armelor martiale, o tanara independenta, emancipata si extrem de voluntara.

Circumstantele teribile ale prezentului o obliga sa se alieze cu Mr. Darcy, un gentleman chipes, dar arogant, pe care ea nu-l poate suferi, dar pe care-l apreciaza pentru abilitatea lui de a ucide zombi. Lasand la o parte prejudecatile personale sau sociale, Elizabeth si Darcy trebuie sa-si uneasca fortele pe campul de lupta pentru a reusi sa scape tara de amenintarea sangeroasa a zombilor.


Titlu Romania: Mandrie + Prejudecata + Zombi
Regia: Burr Steers
Actori: Lily James, Sam Riley, Jack Huston
Anul: 2016
Gen: Actiune, Comedie, Fantezie
IMDB: 5.8


Pride and Prejudice and Zombies (2016) Online Subtitrat


Online Subtitrat

Scris si regizat de Burr Steers (Igby Goes Down), bazat pe romanul de mare succes al lui Seth Grahame-Smith, Pride and Prejudice and Zombies este o adaptare

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4