Prezicerea – Divination (2011)

Prezicerea – Divination (2011) film online subtitrat

Gen: Actiune, Fantezie, Thriller
Scenariu: Ben Pohl
IMDB Rating: 4,1
Regizor(i): Ben Pohl
Actori: D’Angelo Midili, Natasha Sims, Lisa Coronado

Am descoperit Prezicerea prin Festivalul de Film Christian San Diego, dar acest film Prezicerea nu este ceea ce majoritatea ar numi un “film creștin.” Este ceea ce eu aș numi un film excelent de crossover. Se trece pe la piețele laice și ușor apel la publicul necreștine. Pe scurt, acesta este genul de film, puteți invita, groază / sci-fi / fantasy-gen-iubitoare aproapelui tău nemântuiți la fără ezitare. Întreaga Evanghelie este acolo, frumos ambalate în film, dar este vizual și implicit, mai degrabă decât a declarat în mod deschis. Și care face pentru o piesă de conversație excelent după vizionarea.

Prezicerea urmează viața de Jason (D’Angelo Midili) și Jessica (Natasha Sims), un cuplu care se gandeste cu copii. Jessica este mai mult decât gata, dar Jason este foarte ezitant, din cauza istoriei familiei sale. El devine chiar mai mult în cauză atunci când coșmarurile vii A avut încă din copilărie începe să se întâmple în timpul zilei. El începe a vedea lucrurile, iar aceste “lucruri” sunt cealaltă jumătate a poveștii: o luptă gazon între îngeri și demoni. Îngerii sunt date ordine pentru a proteja casa (adica Jason și Jessica s-au), în timp ce demonii sunt date ordine de a face tot ceea ce este necesar să-l ia peste. Adaugă în vrăjitorie-practicarea prieten colegiu Jessica lui, Dee (Lisa Coronado), și aveți o luptă all-out pentru mințile și sufletele.

Primul lucru să știți despre acest film Prezicerea este faptul că se încadrează undeva în mijlocul mai multor genuri: thriller supranatural, teatru, și, poate, un pic de groază. Aceasta nu este pentru copii, și, probabil, nu este pentru adulti cu vii după orele de program imaginație. Grafica sunt solide, iar creaturile sunt o multime înfiorător. Acest lucru este, fără îndoială, atribuită Ben Pohl, scriitorul și regizorul filmului, care a fondat Pixel Bad, o companie de grafică în mișcare și VFX. Ben a preluat de un an pentru a scrie povestea și a petrecut mai mult de doi ani în post-producție pentru a aduce grafica la nivel cu filme de la Hollywood. Deși nu are aceeași calitate ca și un film cu un buget CGI multe milioane de dolari, maxilarului meu a scăzut atunci când am citit cat de mic a fost bugetul total de film (și presupun că numărul nu include miile de ore noaptea târziu Pohlput în grafica pe acest film). Este suficient să spunem, că pentru bugetul permis, o face minuni cu grafica și iese foarte convingător.