Preotul Spanley – Dean Spanley (2008)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Preotul Spanley – Dean Spanley (2008) Online Subtitrat


Regia: Toa Fraser
Actori: Jeremy Northam, Sam Neill, Bryan Brown
An: 2008
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Preotul Spanley – Dean Spanley

Plasată în Anglia edwardiană, unde buzele superioare ale oamenilor sunt întotdeauna țepene iar cei din colonii nu sunt pe deplin de încredere, comedia Preotul Spanley online subtitrat lui Toa Fraser spune povestea lui Fisk, un bărbat cu prea puțin timp și prea puțină afecțiune pentru fiul lui, Fisk junior. Plecați, însă, într-o vizită la un indian excentric, legătura dintre cei doi începe să se strângă, bătrânul venindu-și până la urmă în fire

Prestatia din “Venus”, adevarat testament artistic, e considerata a fi ultimul mare rol din cariera celui care a fost marele actor Peter O’Toole insa aceea n-a fost ultima aparitie a acestuia. Doi ani mai tarziu mister O’Toole innobila cu aparitia sa si acest film Dean Spanley online subtitrat pe care l-am vizionat marti la trei zile dupa plecarea actorului spre o lume pe care cu totii ne-o dorim a fi mai buna. “Dean Spanley” e un film bun nu numai datorita interpretarilor actoricesti ci si datorita unui subiect interesant.

O astfel de surpriza mai rar vezi ! desi la inceput a fost ceva simplu; povestea capata niste proportii uimitoare o data cu povestirile preotului Spanley in fata unei sticle de vin Tokay … iar prin acestea; se instaureaza o atmosfera atat de placuta , incat urmaresti acest film cu atata atentie; incat nici nu stii cand se termina , si ai vrea cu orice pret o continuare. Pe langa momentele fantastice , filmul mai aduce in discutie si ideea reincarnarii; atat de disputata in aceste zile. Cred ca acest film ar putea fi o paralela a altei productii uimitoare; si anume “Fluke” . merita urmarit , si poate nu doar o data .