Predators (2010)

Predators (2010) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Alex Litvak, Michael Finch
IMDB: 6.4
Regia: Nimród Antal
Actori: Adrien Brody, Laurence Fishburne, Topher Grace


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Predators

Robert Rodriguez prezintă un nou capitol îndrăzneț din universul Predator-ilor, PREDATORS. Turnat la locul de filmare sub auspiciile creative ale lui Rodriguez la Studiourile Troublemaker ale realizatorului situate în Austin, regizat de Nimrod Antal.

În film, protagonistul este laureatul cu Oscar, Adrien Brody (“Pianistul”), în rolul lui Royce. Un mercenar care conduce șovăitor un grup de luptători de elită, care ajung să-și dea seama că au fost aduși împreună pe o planetă străină… ca pradă. Cu excepția unui doctor dizgrațiat, toți sunt ucigași cu sânge rece. Mercenari, membri Yakuza, deținuți, membri din Brigada Morții – prădători umani care sunt acum, sistematic, vânați și eliminați de o nouă rasă de prădători străini.

Intr-un an lent dar totusi grabit din punct de vedere al productiilor cinematogafice. Predators parea sa fie o raza de lumina, Robert Rodriguez, creatorul Desperado sau Sin City parand a fi omul potrivit pentru franciza potrivita. Gresit! … Predators nu este un film prost dar nu este nici un film bun, nici macar pentru cei mai inraiti fani ai genului sau ai francizei.

Este pacat ca Rodriguez nu a reusit sa aduca acel ceva care sa ma faca sa scot limba si sa casc ochii in sala de cinema. Filmul incepe usor grabit, haotic, lucrurile legandu-se in primele 20 de minute. Royce, personajul interpretat de Adrien Brody se trezeste, printr-o conjunctura necunoscuta. Lasat pe un taram necunoscut: o jungla deasa, inalta si mai impunatoare ca o padure amazoniana. Lucrurile iau contur imediat.


Trailer Predators