Preacher (2016)

Preacher este o dramă supernaturală care urmărește povestea unui predicator din Texas, Jesse Custer, un om căzut din credință, în drumul său spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasă, care îl face să dezvolte o superputere neobișnuită. În călătoria sa, Jesse face echipă cu fosta lui iubită, Tulip și un vagabond pe nume Cassidy. Când aceștia se reunesc, sunt atrași într-o lume nebună populată de personaje din Rai, Iad și din Purgatoriu. În drumul lor dau peste justițiari, demoni și îngeri.

Preacher va avea timp zece episoade pentru a ne surprinde cu o combinaţie plină de potenţial. Ce frapează la primul episod este modul extrem de bine dozat în care se creează atmosfera şi se zugrăveşte misteriosul fundal pe care au loc aventurile. Cine este misterioasa entitate doritoare să-şi caute un adăpost pe Terra (tot încercând şi eşuând – cu explozia gazdelor) şi de ce predicatorul Jesse Custer (Dominic Cooper) este singurul care o mulţumeşte?

Şi, mai ales, ce caută vampiri alcoolici în poveste şi încotro se îndreaptă ea? Sunt întrebări care rămân rămân fără răspuns la sfârşitul primului episod, Preacher fiind un serial gata să joace cu cărţile strâns lipite de piept: detaliile sunt dezvăluite cu zgârcenie, iar curiozitatea îi va face cu siguranţă pe spectatorii atraşi de gen să revină pentru a vedea continuarea. Alţii, în schimb, vor fi deranjaţi de această zgârcenie şi de faptul că Preacher nu ţine deloc să sugereze direcţia în care va merge de acum înainte.


Regia: Sam Catlin, Evan Goldberg, Seth Rogen
Actori: Dominic Cooper, Joseph Gilgun, Ruth Negga
Anul: 2016
Gen: Seriale Online, Aventura, Drama, Fantezie
IMDB: 8.0


Preacher SEZONUL 4 Online Subtitrat:

S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06

S04E07

S04E08

S04E09

S04E10