Power Rangers (2017)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Power Rangers (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dean Israelite
Actori: Naomi Scott, RJ Cyler, Ludi Lin, Dacre Montgomery, Becky G., Elizabeth Banks
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Power Rangers

Producţia Lionsgate „Power Rangers” urmăreşte aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre. Destinul i-a ales, iar ei sunt singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi să-şi depăşească problemele din viaţa de zi cu zi şi, înainte de a fi prea târziu, să-si unească forţele pentru a deveni cu adevarat echipa Power Rangers.

Adaptarea serialului Power Rangers promite o cu totul nouă abordare a aventurilor grupului de liceeni dotați cu unice puteri supranaturale. Pe care trebuie să le stăpânească și utilizeze eficacitatea maximă dacă își doresc să devină astfel salvatorii planetei.

Mighty Morphin Power Rangers dădea, în 1993, startul unei francize de succes a celor de la Saban. Compania ce este gata să relanseze acum aventurile celor cinci adolescenţi dotaţi cu puteri extraordinare. Singurii care pot ţine piept extratereştrilor ce le invadează oraşul şi ameninţă Terra. După mai multe fotogafii de pe platourile de filmare, şi cele în ne este prezentată şi antagonista Rita Repulsa (interpretată de Elizabeth Banks), Entertainment Weekly publică imaginea cu noile costume ale eroilor.

Yellow (Becky Gomez), Black (Ludi Lin), Red (Dacre Montgomery), Pink (Naomi Scott) şi Blue (R.J. Cyler) au lăsat deoparte costumele simple, din latex, pentru un look ceva mai sofisticat, modern – asemănător, într-o oarecare măsură, cu armura lui Iron Man, descrisă însă ca “o armură extraterestră translucidă, ce se cristalizează în jurul corpului”.

Dacă pentru fanii producţiei originale pentru TV schimbarea nu este chiar de bun augur, Andrew Menzies, scenograful filmului, este convins de necesitatea aplicării acesteia: „Este destul de complicat să găseşti un limbaj nou de prezentare pentru un costum de supererou.


Trailer Power Rangers