Povestea slujitoarei – The Handmaid’s Tale (2017)


Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul Povestea slujitoarei – The Handmaid’s Tale este povestea vieții în Gilead, o societate totalitară distopică ce a fost cunoscută în trecut ca Statele Unite. Confruntându-se cu dezastre naturale și o rată a natalității în scădere, Gilead este condus de un regim fundamentalist care tratează femeile ca pe o proprietate a statului. Offred (Elisabeth Moss) este una dintre ultimele femei fertile rămase și este slujitoare în casa Comandantului.

Ea face parte din casta femeilor folosite într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea. În această societate terifiantă, Offred trebuie să navigheze între Comandanți, soțiile lor groaznice, Marthele domestice și colegele slujitoare – dintre care oricare ar putea fi spion pentru Gilead – iar scopul ei este unul singur: să supraviețuiască și să-și găsească fiica ce i-a fost luată.

Povestea slujitoarei - The Handmaid's Tale (2017) Online Subtitrat in Romana


Regia: Bruce Miller
Actori: Elisabeth Moss, Max Minghella, Joseph Fiennes
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama, SF, Thriller
IMDB: 8.6


The Handmaid’s Tale SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10

The Handmaid’s Tale SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

s02e04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10

s02e11

S02E12

S02E13

The Handmaid’s Tale SEZONUL 3 Online Subtitrat:


s03e01

s03e02

s03e03

s03e04

s03e05

s03e06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10

S03E11

S03E12

S03E13


Trailer


Recenzie Povestea slujitoarei

Adaptarea pentru televiziune a romanului lansat în 1985 a fost creată și scrisă de Bruce Miller (The 100), iar producători executivi sunt Bruce Miller, Warren Littlefield (Fargo), Daniel Wilson, Fran Sears și Ilene Chaiken. Serialul The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei este produs de MGM Television și este distribuit internațional de MGM.

Serialul va fi disponibil în exclusivitate pe HBO GO din 27 aprilie

HBO Europe oferă canalele liniare HBO și Cinemax, precum și serviciile HBO GO și HBO On Demand prin operatorii parteneri din Polonia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croația, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia și Bosnia și Herțegovina. HBO Nordic s-a stabilit drept Casa Serialelor și oferă serviciul premium Video on Demand cu abonament direct consumatorilor și prin partenerii operatori din Suedia, Norvegia, Finlanda și Danemarca.

Metro-Goldwyn-Mayer este o companie de divertisment care se concentrează pe producția și distribuirea globală a filmelor și conținutului televizat pe toate platformele. Compania deține una dintre cele mai variate game de conținut premium de filme și televiziune.


Sezonul doi din The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei

Primele 2 episoade din cel de-al doilea sezon al serialului The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei II pot fi urmărite pe HBO GO și vor fi urmate de un nou episod în fiecare săptămână.

Adaptat după romanul clasic omonim scris de Margaret Atwood, serialul spune povestea vieții din Gilead, o societate distopică totalitară, formată în fostele State Unite. Confruntat cu dezastre naturale și o rată a natalității extrem de scăzută, Gilead este condus pe baza unui fundamentalism ciudat și militarizat, marcat de revenirea la valorile tradiționale. Fiind una dintre puținele femei fertile rămase, Offred (Elisabeth Moss) este Slujitoarea Comandantului, sclavă sexuală într-o ultimă încercare disperată de a repopula lumea.

The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei II, laureat cu Emmy și Globul de Aur, revine cu un al doilea sezon, axat pe sarcina lui Offred și pe lupta ei continuă de a-și salva copilul de ororile distopice din Gilead. În cel de-al doilea sezon, Offred și toate celelalte slujitoare se vor lupta cu – sau vor accepta – realitatea întunecată în care trăiesc.

Actorii din rolurile principale sunt Elisabeth Moss (Mad Men), Joseph Fiennes (American Horror Story: Asylum, Shakespeare in Love), Samira Wiley (Orange is the New Black), Max Minghella (The Mindy Project), Yvonne Strahovski (Chuck, Dexter), O.T. Fagbenle (The Five), Alexis Bledel (Gilmore Girls), Madeline Brewer (Orange is the New Black) și Ann Dowd (Compliance).

Adaptarea pentru televiziune a romanului lansat în 1985 a fost creată și scrisă de Bruce Miller (The 100), iar producători executivi sunt Bruce Miller, Warren Littlefield (Fargo), Reed Morano, Daniel Wilson, Fran Sears și Ilene Chaiken. Serialul The Handmaid’s Tale/Povestea slujitoarei este produs de MGM Television și este distribuit internațional de MGM.


Povestea slujitoarei - The Handmaid's Tale (2017)
Povestea slujitoarei - The Handmaid's Tale (2017) Online Subtitrat in Romana

Bazat pe romanul clasic al lui Margaret Atwood, serialul Povestea slujitoarei - The Handmaid's Tale este povestea vieții în Gilead, o societate totalitară

Notă film - PortalulTauTV.net:
5