Povestea lui Ron Clark – The Ron Clark Story (2006)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Povestea lui Ron Clark – The Ron Clark Story (2006) Online Subtitrat


Regia: Randa Haines
Actori: Matthew Perry, Judith Buchan, Griffin Cork
An: 2006
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Povestea lui Ron Clark – The Ron Clark Story

Matthew Perry, binecunoscut datorita rolurilor din ” Prietenii tai” si ”Viata la Casa Alba”, da viata povestii adevarate a lui Ron Clark, un profesor idealist si plin de entuziasm, care isi paraseste casa din Carolina de Nord pentru a instrui elevii uneia dintre cele mai rau famate scoli publice din New York. Prin metodele sale inovatoare, pasiune si altruism, Ron Clark reuseste sa ofere o sansa unor tineri condamnati deja de societate si sa transforme triumful lor in victoria sa proprie. Performantele lui Ron Clark nu au ramas neobservate de societatea americana, acesta primind titlul de profesorul anului 2000.

Povestea Povestea lui Ron Clark – The Ron Clark Story adevarata a unui profesor idealist la una din cele mai rau famate scoli publice din New York . Pt metodele lui metode inovatoare pentru a instrui elevi dificili , din familii sarace , a primit titlul de profesorul anului in 2000 . Profesorul era din Carolina de Nord si a reusit ce nu puteau profesori din New York . A oferit o sansa unor tineri condamnati deja de societate .
. . . Foarte putini intelectuali devin profeti in orasul in care sau nascut .

. . In New York sunt populare concursurile cine mananca mai mult in 8 min . Ce elevi nu ar vrea sa asculte un profesor care bea cativa litiri de lapte cu cacao intro ora in timp ce le preda ?
. . . Nu se cuvine ca un profesor sa sara coarda impreuna cu un alt profesor in curtea scoli . Dar se cuvine sa sara cu un alt elev din clasa la care preda .