Povestea asasinilor – Assassins Tale (2013)


Povestea asasinilor – Assassins Tale (2013) film online subtitrat

Regia: Arthur Louis Fuller
Actori: Lili Mirojnick, Michael Beach, Rob Roy Fitzgerald, Anna Silk, Guy Garner
Anul: 2013
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 92 minute
IMDB: 4.7/10 din 299 voturi

Povestea asasinilor începe aparent ca orice film asasin obișnuit. Vedem un loc violent act ia, un cuplu de tipi duri vorbesc de afaceri, ca de obicei. Apoi, lucrurile par să se mai interesante atunci cand suntem prezentat un personaj numit Johnny Solo (Gary Poux), care vorbește cu un reporter despre detaliile secrete care implică o rețea de ucigași contractuale si alte informatii valoroase care implică un fiu nelegitim mafioți.

Îmi place întotdeauna o poveste om bun lovit / crimă, și acest film Povestea asasinilor, de asemenea, ma duc cu stilul său elegant compus din tranziții elegant și muzică buna matasoasa care a dat filmul o vibrație adevărat cool. Cu toate acestea, aceste atribute stilistice, de asemenea, în curând a devenit o cârjă pentru filmul Povestea asasinilor la unele puncte de concentrându-și atenția asupra stilului pe fond, cu unele scene aproape inutile în dialog, doar pentru a fi tăiate rapid la un montaj de care netede R & B de muzică și mai multe tranziții de șold.

Dispuși să lase o parte excesivă a celor elemente de stil de diapozitive, m-am concentrat mai mult pe povestea. Povestea Povestea asasinilor a fost intrigant, când am putea urma. M-am trezit cu un timp de greu să țină pasul ca se misca intr-un ritm destul de rapid. O mulțime de personaje sunt introduse de la început, prin narațiunea atât Solo și în evenimentele care au loc. Sunt introduse trei ucigași principale contractului: Grace (Anna Silk), Roman (Michael Beach), și Anthony (Guy Garner). Principalul Esența poveștii este că trio-ul este angajat să ia pe fiul sefului mafiot “. Suna destul de simplu, dar Solo și șeful său, de asemenea, după fiul (și fotografii cu el), există de asemenea, unele baieti de la New York implicate, și un tip surfer pe nume Woody (Kaiwi Lyman) orchestrarea tot felul de hit-uri pentru toate diferiți actori. Oh, și în paralel cu toate acestea știm de la început că Solo are un fel de sistem față de reporterul vorbește la.