Poster Boys (2017)

Poster Boys (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Shreyas Talpade
Actori: Sunny Deol, Bobby Deol, Shreyas Talpade
An: 2017
Gen: Comedie, Indiene
IMDB: 6.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Poster Boys

Un bărbat descoperă că tatăl logodinului surorii lui a renunțat la nuntă; altul, că tatăl logodnicului său a făcut și el; o treime, că soția lui merge pe jos. Durează douăzeci de minute pentru a descoperi ceea ce le-a dezgustat în ochii satului lor: există o campanie guvernamentală care îi încurajează pe bărbați să obțină vasectomii și ei sunt băieții posterului. Toată lumea crede că e rușinos. Chestia e că nimeni nu a făcut-o.

Această comedie Bollywood-și petrece primele douăzeci de minute în jurul valorii de, până când se stabilește în jos și devine angajat; există prea multe comedii puternice se întorc de prea mulți oameni pentru a oferi mult mai mult decât stereotipurile comice. Numai atunci când calmul, raționalul, moralul lui Sunny Deol își pierde temperamentul, el devine liderul celor trei și echilibrează triada comică. Povestea nu respectă niciodată promisiunea sa, deoarece este frustrat de evenimente, de inerția guvernamentală și de mize continuu, până când decid – fără un motiv clar – să se dezbrace în semn de protest. Cu toate acestea, există niște biți de benzi desenate de-a lungul drumului.

Lumea se întoarce cu susul în jos pentru trei bărbați, Vinay Sharma (Bobby Deol), Arjun Singh (Shreyas Talpade) și Jaagavar Chaudhary (Sunny Deol), când își găsesc fotografiile pe un poster care promovează vasectomia “nasbandi”. Și apoi, începe călătoria lor de a fi umiliți de familiile și societatea lor; rebelind împotriva sistemului care le-a aterizat în această mizerie confuză în primul rând.