Postasul – The Postman (1997)

Postasul – The Postman (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Costner
Actori: Kevin Costner, Will Patton, Larenz Tate
An: 1997
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Postasul – The Postman

Anul 2013. În urma unui război nuclear, America este devastată, transformându-se într-un enorm deșert populat de câteva orașe decadente unde tot felul de guverne totalitare fac legea. Un vagabond (Kevin Kostner) care încearcă să câștige o pâine ca actor ambulant interpretând partituri shakesperiene. Este capturat de o mișcare fundamentalistă condusă de generalul Bethlehem. Un dictator în genul lui Hitler, și aruncat într-un lagăr de concentrare.

După ce reușește să evadeze, actorul dă peste o mașină abandonată a Poștei Americane a cărui șofer fusese ucis. Din acest moment el devine Poștașul (The Postman), un alt om care începe să trimită scrisori americanilor datate cu până la 15 ani în urmă. Când SUA era încă mama democrației. Pe lângă banii pe care-i obține. The Postman descoperă că toți destinatarii îi acceptă minciunile. Pentru că doresc să creadă că țara lor a revenit la normalitate. Ceea ce parea o joacă, se îndreaptă treptat spre o revoluție.

În câteva luni, The Postman va face prozeliți și va deveni o figură mitică pentru americani. După ce maleficul general Bethlehem îi ia prizoniera iubită, el este hotărât să-l distrugă pe acesta și pe soldații acestuia. Capabili de orice atrocități, și să reîntroneze Visul American.