Possessor (2020)

Filmul Possessor (2020) online subtitrat este plasat într-un viitor în care este posibila transferarea conștiinței în corpul altcuiva și să preluați controlul asupra persoanei respective – un fel de “posedare“, mai pe scurt. Acest lucru se realizează prin implanturi medicale în cap, iar persoana deținută, de obicei, nu a fost de acord.

Personajul principal, Tasya Vos (Andrea Riseborough), lucrează pentru o organizație “mercenar“, comitand asasinatele astfel: acapareaza mintea tintei, ucide ținta, apoi se sinucide; cand tinta este eliminata, “posesorul” revine in propriul corp, în siguranță, în laborator).

Tasya este cea mai bună in ceea ce face, dar devine din ce în ce mai dificil să trăiască cu propria-i constiinta – reusea, cumva, sa suprime amintirile si constiinta acelor oameni, insa pentru cat timp? Misiunea actuală o trimite in trupul lui Christopher Abbott. Numele lui este Colin. Ținta este tatăl logodnicei lui Colin (Sean Bean).

Vos intenționează să-și petreacă câteva zile în trupul lui Colin, insa are un comportament haotic, astfel ca uciderea-suicid al viitorului său socru va parea logic, dar Colin începe să recastige controlul.

Possessor (2020) Film Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Brandon Cronenberg
Actori: Gabrielle Graham, Hanneke Talbot, Matthew Garlick
An: 2020
Gen: Groaza, SF, Thriller
IMDB: 6.1


Possessor (2020) Online Subtitrat


Trailer