Posesia demonica – Inner Demons (2014)


Posesia demonica – Inner Demons (2014) film online subtitrat

Gen: Groaza
Producator(i): Glenn Gers
IMDB: 5.2
Regia: Seth Grossman
Actori: Lara Vosburgh, Morgan McClellan, Kate Whitney

<_VK25GgHTbE/Inner.demons.2014.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Natura exploatatoare de emisiuni TV realității este un subiect de mare pentru satiră și un subiect mai bun pentru un film de groază. Din păcate, “Posesia demonica”, un film găsit-imagini / exorcismul, nu este nici o critică socială eficiente, nici un film de groază înfricoșător. Filmul Posesia demonica face o condamnabil dacă neoriginal observare-“realitatea” a prezentat la Realitatea TV este fabricat și apoi nu face nimic pentru a extinde pe ea.

Acest lucru este în mare parte pentru că factorii de decizie de “Posesia demonica” refuză să implice Carson (Lara Vosburgh), un drogat heroină care joaca de buna voie intr-o “interventie” reality show stil, deoarece ea a spus că va ajuta cu problema ei mai mare: posedare demonică. Carson, un fost student de top la un prestigios liceu catolic, nu droguri, ci pentru că ea pur și simplu luat un diavol în interiorul ei, necazurile ei sunt dincolo de controlul ei. Pentru că nu e Carson responsabil pentru acțiunile sale, care pune povara de tratament și celebritate-o pe toată lumea, dar ei. Mai degrabă decât suportabil tendințe vina-Game-permită întrebarea Realitatea TV “, a Demons interior” rușine echipajul de “Step Inside recuperare”, spectacolul de dezintoxicare pe care spoturi Carson. Deci, în loc de filmare pește Realitatea TV lui, factorii de decizie de “demoni interior” a lovi cu piciorul baril proverbiala doar.

“Posesia demonica” vilifies belaboredly Suzanne (Kate Whitney), un producător care cere insistent repetat subiecte interviu pentru retrateze răspunsuri sincer, astfel încât acestea vor face Soundbites mai bune. Professional intervenționist Dean Pretiss (Roger Wilkinson) și-invadarea vieții private cameraman Tim (Brian Flaberty) sunt, de asemenea, acuzat, dar nu sunt la fel de mare ca o țintă Suzanne, care la un moment dat bleats “Suntem toți curve!” Cine altcineva are vina pentru situația Carson lui? Toată lumea, cel puțin într-o anumită măsură. Clinica Dr. medic Kordis (Ioan Kragen) este un personaj simpatic, în general, subminat de dorința lui de a fi la TV. Părinții Carson au propriile lor probleme: Tati are probleme de management al furiei pe care le are sub control presupune; mami este un churchgoer care e în faza de negare.