Porumbeii – The Lovebirds (2020)

În filmul Porumbeii – The Lovebirds (2020) online subtitrat, Leilani (Issa Rae) și Jibran (Kumail Nanjiani) decid să își încheie relația după patru ani împreună. Dar, apoi când sunt implicați într-o crimă hit-and-run (fuga de la locul accidentului), fostul cuplu trebuie să fugă si sa incerce să urmărească si gasească adevăratul criminal – și motivul său pentru care a facut acest lucru.

Cinema-ul iubește cuplurile sale vicleană, iar Rae și Nanjiani au chimia pentru a se încadra printre cele mai mari. Poate părea o afirmație îndrăzneață, dar este adevărat. Ceea ce este evident este că, în ciuda disfuncției lor, cei doi personajele principale au un mod de comunicare care arată cât de perfecte sunt unul pentru celălalt. Aceasta este o altă dinamică decât am văzut în trecut.

Ideea unui cuplu de a fi implicat într-o crimă după ce s-au despărțit este amuzantă și vei râde cu siguranță. Totuși, modul în care acești doi cad în ghinion este puțin ridicol, chiar și pentru o comedie. Însă aceasta se implică în neîncrederea modernă a poliției: ei cred că, ca bărbat din Orientul Mijlociu și o femeie neagră, vor fi aruncați în închisoare, chiar dacă nu au comis crima.

Filmul online Porumbeii – The Lovebirds (2020) folosește rasa ca o recunoaștere comică a lumii noastre actuale, în timp ce crește dincolo de rasă pentru a înfățișa pozitiv cele două personaje principale și prietenii lor. Rezultatul paranoiei de profil rasiale ale lui Leilani și Jibran este ceva ce nu s-a mai văzut niciodată: un cuplu principal de film cu rezolvarea de mistere, care nu este alb.

Porumbeii - The Lovebirds (2020) Online Subtitrat in Romana


Regia: Michael Showalter
Actori: Issa Rae, Kumail Nanjiani, Paul Sparks
An: 2020
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 7.0


The Lovebirds (2020) Online Subtitrat


Trailer