Popstar Never Stop Never Stopping (2016)

Popstar Never Stop Never Stopping (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Akiva Schaffer, Jorma Taccone
Actori: Andy Samberg, Jorma Taccone, Akiva Schaffer
An: 2016
Gen: Comedie, Muzicale
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Popstar Never Stop Never Stopping

După ce realizează că noul său album solo este un eşec, un fost membrual unei trupe de băieţi va face orice pentru a-şi menţine statutul de celebritate.

Spiritul acestei este Spinal Tap războaie de țesut mare la cea mai recentă comedie din Crew Lonely Island. La fel ca capodopera lui Rob Reiner, este un mockumentary și una de distracție la care cu rade iese din whazoo. Prin urmare, trei idioți simpatic atunci când navighează pe apele agitate ale muzicii biz. Există chiar și o actualizare a ‘t Sandwich Sh *’ Scena TAPS, ca Conner4Real. Andy Samberg, în probabil rolul său cel mai amuzant vreodată. Verifică recenzii noul său album: mai degrabă decât arată un rating de stele, Rolling Stone l emoticonul caca premii.

Din fericire, mai degrabă decât să iasă de pe ca o imitație palidă. Popstar: Niciodată Sop Niciodată Oprirea strâmtori râde din povestea ei ca sucul de la o prună. Cu toate acestea, dacă industria muzicală a fost o prostie, în anii 1980 acest lucru cu siguranță arată cât de prost a fost. Dar este chiar Daft acum, și Andy Samberg, Jorma Taccone și Akiva Schaffer du-te încîntat în oraș trimiterea în sus absurditățile sale. Conner4Real este un magar ureche împânzit, a carui anturajul Humongous include un specialist spranceana, o eșarfă caddy (asta e un lucru real) și un tip care-l un pumn în nuci pentru a reaminti unde a venit.

Weirdly el are o armată de holograme personalizate care poznei în jurul scenei. Conner este un narcisist care încarcă videoclipuri zilnic pe YouTube și care cel mai bun prieten al lui Owen (Taccone) să poarte o cască Deadmau5 asemănător.


Trailer Popstar Never Stop Never Stopping