Pompierii din Chicago – Chicago Fire (2012)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Pentru pompierii, paramedicii si echipele de salvare de la Cazarma de Pompieri 51 din Chicago nu exista slujba mai stresanta, mai periculoasa, dar si mai palpitanta. Serialul Pompierii din Chicago online subtitrat va invita sa ii cunoasteti pe femeile si barbatii curajosi care se arunca in mijlocul pericolului in cele mai riscante situatii si care trebuie sa ia decizii de viata si de moarte.

Pompierii din Chicago – Chicago Fire online subtitrat creat de producatorul executiv premiat cu Emmy Dick Wolf (cunoscut mai ales datorita seriei Law&Order), noul serial dramatic Pompierii din Chicago (Chicago Fire) patrunde in vietile cotidiene ale unei echipe de adevarati eroi, dedicati unei meserii nobile.

Pentru pompierii, paramedicii si echipele de salvare de la Cazarma de Pompieri 51 din Chicago nu exista slujba mai stresanta, mai periculoasa, dar si mai palpitanta. Diva va invita sa ii cunoasteti pe femeile si barbatii curajosi care se arunca in mijlocul pericolului in cele mai riscante situatii si care trebuie sa ia decizii de viata si de moarte, in noul serial Pompierii din Chicago.

In serialul dramatic marca NBC Pompierii din Chicago (Chicago Fire), Monica Raymund este Gabriela Dawson, un paramedic curajos, care trece prin situatii periculoase alaturi de partenera sa.


Regia: Michael Brandt, Derek Haas
Actori: Taylor Kinney, Monica Raymund, Lauren German, Jesse Spencer, Eamonn Walker, Charlie Barnett
An: 2012
Gen: Seriale Online, Actiune, Drama
IMDB: 7.9


Chicago Fire SEZONUL 8 Online Subtitrat:


S08E01

S08E02

S08E03


Trailer


Pompierii din Chicago - Chicago Fire (2012)
Pompierii din Chicago - Chicago Fire (2012) Online Subtitrat in Romana

Pentru pompierii, paramedicii si echipele de salvare de la Cazarma de Pompieri 51 din Chicago nu exista slujba mai stresanta, mai periculoasa, dar si mai p

Notă film - PortalulTauTV.net:
5