Pompeii (2014)


Pompeii (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Drama
Producator(i): Janet Scott Batchler, Lee Batchler
IMDB: 5.5
Regia: Paul W.S. Anderson
Actori: Kit Harington, Emily Browning, Kiefer Sutherland


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pompeii

În 79 i.H. Milo (Kit Harington) este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorința arzătoare de a câștiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a unui negustor înstărit, care a fost forțată de tatăl ei să accepte căsătoria pripită cu un senator roman corupt. În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieși cât mai repede din arenă, pentru a-și salva iubita înainte ca orașul să piară sub lava încinsă.

Pompeii 3D prezintă unul dintre cele mai dramatice momente din istoria antică; dar și o cutremurătoare poveste despre iubire și supravieture; din 21 februarie; pe marile ecrane.

Filmul e frumos realizat avand in centru o morala pe care noi am uitat-o de multa vreme si anume puterea pe care ti-o da o functie inalta nu valoreaza nimic in fata mortii; in final suntem cu totii egali; noi alegem cum sa sfarsim: ca niste eroi curajosi sau ca niste lasi. Pe de alta parte apreciez ca nu a fost un film siropos cu scene prea lungi si exagerate de dragoste.

PortalulTauTV.com
Pompeii (2014) Online Subtitrat in Romana

Pompeii (2014)

Notă film - PortalulTauTV.net:
3