Polycarp (2015)

Polycarp (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Istorice
Scenariu: Joe Henline
IMDB: 5.5
Regizor(i): Joe Henline
Actori: Garry Nation, Eliya Hurt, Rusty Martin

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Această intrare de la Henline Productions Polycarp despre două Tatăl biserica de secol, Policarp, episcopul Smirnei este un film care prezinta istoria bisericii și adevărul biblic într-un mod care este de învățământ, inspirational, și reală. Ea se bazează pe romanul Policarp: un distrugător de dumnezeii noștri de Rick Lambert (2014). Temele importante în acest film sunt dragostea, curajul, harul, și devotament față de Hristos. Aspecte centrale ale credinței creștine sunt abordate, cum ar fi rugăciunea, încrezându-se în voința și suveranitatea lui Dumnezeu, libertatea în Hristos, murind de sine, și perseverență în proces. Filmul oferă, de asemenea, o apologetică pentru existența singurului Dumnezeu adevărat.

Acest film este plin de o abundență de citate biblice și principiile biblice din filme online Polycarp. Când tânăra Anna este adoptată și eliberat din sclavie ei, acțiuni Policarp cu ea că, ea a fost eliberată din sclavie, creștinii au de asemenea fost eliberați “din robia păcatului, și prin iubirea desăvârșită a lui Dumnezeu au fost salutat în Lui familial.”

Mai târziu in Polycarp, când Anna își exprimă episcopului varsta ca ea nu intelege iubirea lui Dumnezeu, el răspunde prin a face o personificare a persoanelor în vârstă apostolul Ioan, mentorul său, care a spus “Dragii mei copii, să ne iubim unii pe alții pentru că dragostea este de la Dumnezeu” (1 Ioan 4: 7). Vedem Policarp predica înainte congregației sale, “Noi iubim pe Dumnezeu pentru că El ne-a iubit mai întâi, și dragostea pe care o împărtășim cu un altul este dragostea care le-am primit de la Dumnezeu Însuși” (parafrazare din 1 Ioan 4: 10-11).

Nu numai ca este această caracteristică plin de Scriptură, de asemenea, vă trage în lumea bisericii din secolul al doilea Polycarp. Desigur, există personaje fictive pentru a ajuta umple golul de ceea ce nu știm din viața lui Policarp, dar, în același timp, filmul este adevărat cu înregistrările vechi pe care le avem. Acesta dispune de alte personaje istorice, cum ar fi Irineu, împreună cu citate bine cunoscute din Policarp.

Povestea are loc într-o perioadă când Roma a fost cere cetățenilor să ardă tămâie la Cezar și declara el ca Domn [i se închină ca divină]. Este interesant pentru a vedea cum lupta personajele cu ce să facă, și chiar au dezacorduri clare în această privință. Ca presiunea se intensifică să se închine Cezar, caracterul Justin crede că ar trebui să plece Smirna și du-te la Efes, unde Irineu este episcopul, în timp ce Ilie crede că ar trebui să stea și să ia o poziție din Polycarp, pentru Evanghelie în locul unde Dumnezeu le-a binecuvântat cu casele și prieteni.

Nu a fost înțelepciune în ambele puncte de vedere, și într-adevăr viața creștină este adesea unul dintre aspectele de cântărire și se uită la principiile biblice pentru a vedea care decizia ar fi cel mai într-un anumit caz din Polycarp. Nu este întotdeauna un răspuns clar, și credincioșii trebuie să acorde reciproc libertatea de a nu fi de acord în astfel de probleme. În mijlocul acestei dezbateri, Policarp îndeamnă înțelepciune rugăciune pe această temă pentru a discerne care este voia Domnului este pentru fiecare dintre acestea.

Atunci când se discută amenințarea persecuției romane, Policarp declară că acestea nu trebuie să fie constrânse de teama a ceea ce oamenii să spune sau face, dar ele trebuie să fie constrânse de dragostea lui Hristos (2 Corinteni 5:14). Biserica din Smirna persecuția cu autoritățile romane este o lecție putem culege de la ziua de azi.

Noi nu se cere să ardă tămâie la Cezar in filmul Polycarp, dar cum suntem noi se cere să facă un compromis cu cultura noastră? Cum te se cere să facă un compromis la locul de muncă? Este aceasta ceva care este clară, sau este aceasta o chestiune care Policarp ar spune necesită multă rugăciune și discernământ? Fie ca noi, ca acești creștini din secolul al doilea, să fie adevărat pentru convingerile credinței noastre în Cuvântul lui Dumnezeu. Chiar și atunci când presiunea se intensifică, noi trebuie să fie adevărat ceea ce a revelat Dumnezeu. Amintiți-vă că Domnul Isus înviat le-a spus bisericii din Smirna, unde Policarp ar fi o zi episcop, că cei care sunt credincioși până la sfârșit ar fi dat cununa vieții (Apoc 02:10).

Acest film Polycarp este extrem de bine realizat la fiecare nivel. Policarp Garry Nation este superb. El a adus această părinte al bisericii vechi de viață, și fără îndoială de acum când mă gândesc la acest lucru Policarp portretizare va fi în mintea mea. Nation reflectă nu numai gravitatea personajului, dar îl face cu picioarele pe pământ și foarte uman. Vedem Policarp aldine în predicarea lui Hristos, dar vom vedea, de asemenea, să-l frică și trist din cauza persecuției. El are, de asemenea spirit, umor, și este plin de viață. Aceasta nu a fost o prezentare a unui stoic sfânt vechi, dar un personaj foarte bine rotunjite. Acest autenticitate face dragoste Policarp pentru Dumnezeu cu atât mai convingătoare. De-a lungul filmului Policarp este văzut roagă, și încurajarea încrederii în Dumnezeu. Policarp spune Anna, “Lumea este greu atunci când îl purta pe umeri copil”, și el a încurajează să aducă preocuparile ei lui Dumnezeu în rugăciune.