Politistul varcolac – WolfCop (2014)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Politistul varcolac – WolfCop (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Groaza
Scenariu: Lowell Dean
IMDB Rating: 5,5
Regizor(i): Lowell Dean
Actori: Leo Fafard, Amy Matysio, Sarah Lind

Lou Garou (Leo Fafard) este un politist rau. El nu fură dovezi, abuzând de drepturile sau comportă ca un personaj dintr-o “suspecți în stilul anilor ’70 corupția poliției poveste – e doar un polițist de rahat. În mod constant târziu pentru muncă, în mod frecvent beat și dezinteresat în a face de fapt treaba lui, Lou Politistul varcolac nu este pur și simplu un polițist bun. Cel puțin nu până la un tarziu-noapte de apel tulburări rezultate din acesta fiind atacat și a schimbat într-un mod foarte păros.

Se trezește cu o pentagramă sculptat în piept, miriște rezistente de ras și o reacție adversă la luna. Ceea ce spun este că a fost transformat într-un vârcolac de un cult diabolic în scopuri nefaste! Ce ticăloșii ăia-poartă halat nu ar fi putut prezice, deși este că licantropia plus cantități mari de alcool este egal cu un ofițer de poliție dedicat și extrem de eficient. (În apărarea lor, deși nimeni nu a văzut că vine.) Acum, Lou este curățarea Woodhaven un jefuitor armat, traficant de droguri și de cult membru la un moment dat.

Politistul varcolac este genul de idee pe care te face să o pauză de cel mai scurt de-a doua înainte zâmbind, dând din cap și spunând “Sigur, de ce nu?” Dar în timp ce există momente și secvențe din întreaga 79 de minute de run-time filmului Politistul varcolac care imbratisa pe deplin și de a trăi până la această premisă există multe, multe altele care se încadrează plat sau se simt s-au grabit.

Lou vine la termeni destul de repede cu noile sale condiție datorită, în parte pentru a Bud sa aiurit Willie (Jonathan Cherry), un pasionat de toate lucrurile ciudate, și după modificarea mașina sa polițist ca doar un wolfcop ar cei doi a pornit să rupă criminalității o nouă o gaură. Alte polițiști orașului – un șef al poliției în mod constant nemulțumit și o supra-realizator coleg deputat – atât l văd ca un ratat cu o insigna, dar noi, îmbunătățite și mai păros dispoziția Lou poate-l încă pe ofițerul de placa lunii.