Timecop (1994)

Acest film faimos Timecop (1994) urmărește călătoria în timp a unui polițist pe nume Max Walker, interpretat de Jean-Claude Van Damme.

Anul 1994. Soția lui Walker, Melissa (Mia Sara), este pe punctul de a-i da vestea că așteaptă primul lor copil, când cei doi sunt atacați de un grup de ucigași. Walker, întins pe peluză, bătut măr și împușcat, privește neputincios cum casa în care se afla soția lui, sare în aer. Zece ani mai târziu, Walker este angajat al Comisiei Timpului, o agenție federală care a luat ființă în 1994, după ce guvernul american a descoperit că tehnologia călătoriei în timp este fezabilă.

Rolul comisiei este să împiedice călătoriile în timp pentru a proteja interesele economice ale SUA. Walker află că un senator corupt pe nume McComb (Ron Silver), unul dintre fondatorii agenției, o exploatează în folosul propriu, încercând să monopolizeze călătoriile în timp și să se îmbogățească rapid la bursa de acțiuni. Walker călătorește înapoi în timp pentru a-l împiedica pe McComb să își ucidă fostul partener. În același timp, Walker speră să își salveze și soția și va afla astfel că atacul asupra casei lui a fost comandat de însuși McComb pentru a-l opri pe Walker să-i descopere planurile mârșave.


Alt titlu: Răfuială dincolo de moarte; Poliţaiul timpului
Gen: Actiune, Crima, SF
IMDB: 5.9
Regizor(i): Peter Hyams
Actori: Jean-Claude Van Damme, Mia Sara, Ron Silver


Timecop (1994) Online Subtitrat


Trailer